AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Half-Life
 half-life tam olarak ne????
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 18/03/2005 :  11:12:25  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
sizce half-life ın konusu nedir. açıkçası ben oyunun konusunu tam anlayamadım ama bir deney sonucunda bir reaksiyon sonucunda ortaya değişik yaratıklar çıkıyor. ben bu şekilde anladım. ayrıca yarı insan olarak oynamak daha bi enteresan. 2 yi henüz oynayamadım. bu oyunun konusu ve "amacı" gerçekten nedir? yani oyunda ulaşmamız gereken sahne ne???? varsa yorumlarınızı da yazın lütfen....

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 18/03/2005 :  12:31:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Konuyu olması gereken yere (FPS - TPS - ...) taşıdım.

Konu olarak da şöyle. Bir deney sırasında hata oluyor ve başka bir boyuta kapı açılıyor. Bu kapıdan envai çeşit yaratık dünyaya akın ediyor. Sizin amacınız bir şekilde bu deney mekanından çıkabilmek ve bu derde bir çözüm bulabilmek.

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 19/03/2005 :  10:32:03  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
fakat deney mekanı çok büyük bir alanı kapsıyor half life 2 de bu konu daha da geliştirilmiş. daha fazla çeşit yaratık var. ayrıca ek olarak koca bacaklı tarayıcılar var ve daha da gerçekçi. acaba bu kazanın sonu nasıl bağlanabilir yani bu boyut yaratıkları nasıl bir senaryoyla son bulur orası meçhul. ama bana kalırsa sierra firması bu seriyi devam ettirecek.

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 21/03/2005 :  18:30:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Half Life ve Half Life 2 'yi yazdım. Yakında sitede ki yazıları okursun. Detaylı bir şekilde konuyuda anlattım.

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 21/03/2005 :  22:21:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eee... yakında ekleyeceğiz umarım :) Zaman bulalım yeter ki.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 22/03/2005 :  19:11:32  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
hele bi eklensin evelallah okuruz scorpionfa :)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000