AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Formula 1
 formula 1 cnnturk de ama...............
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 26/03/2005 :  11:11:06  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
walla bu konun benim arkadaşlar arasında bile hala tartışılıyor. cnnturk un bu duruma bi çözüm bulması gerek. keşke nvt deki f1 sunucusu okan bey olsa....

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296

İletim - 26/03/2005 :  17:11:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben de NTV'deki heyecanı yaşayamıyorum.Bu konuya biraz daha ilgili olmaları lazım.Sanki f1 değil sıradan bir yarış izliyorum.Fakat Renault'un bu seneki atağı sayesinde ilk defa yarışa heyecan geldi.Mc Laren ve Williamslar da fena değil.Bir de şu spiker meselesi hallolursa bu sene mükemmel bir sezon olacak.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 28/03/2005 :  17:22:01  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
evet yarışlarda beklenen heyecan geldi ama spiker konusu tam bi muamma. işanlah 5 sezon boyunca bu spikerle yarışları izlemek zorunda kalmayız...

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

SINISA_11
Üye

Turkey
İleti 175

İletim - 09/04/2005 :  19:49:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bende o konuyu merak edıyodum sayenızde orendım gercektende ntvdekı 2 spıker yanı okay karacanla erkan ansevermıydı neydı ole bıseydı erkanın soyadı cok guzeldı ayrıca serra demırkol vardı galıba kadın bazen 3u sunuyodu ntv mukemmeldı yanı cnnde pek tat yok ben amerıkan guresını ızlerken 100 de 50 sını zaten 2 spıkerın konusmaları yorumları ıcın ızlıyodum flash tv kaldırdı am :(
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000