AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 the sims:(
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

cenayy
Üye

İleti 45

İletim - 10/07/2003 :  13:42:04  Bilgileri Göster  cenayy için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
selam heerkeze:)

ya ben internetten sims için bi kaç bişiy indirdin..(ev object felan)
şimdi de bunları oyuna sokamıyorum..
bana yardım edermisiniz???

ultrAslan_

zeal.ot
Üye

Turkey
İleti 102

İletim - 10/07/2003 :  14:03:37  Bilgileri Göster  zeal.ot için bir AOL İletisi Gönder  zeal.ot için bir ICQ İletisi Gönder  zeal.ot için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
cenayy tarafından yazılan:

selam heerkeze:)

ya ben internetten sims için bi kaç bişiy indirdin..(ev object felan)
şimdi de bunları oyuna sokamıyorum..
bana yardım edermisiniz???

D veya C:\Program Files\Maxis\The Sims\GameData'ya eşyaları kopyalayıp,yapıştırıyorsun. Sonra sol tuşa tıklayıp, Extract to folder... seçeneğine tıklıyorsun. [eşyayı seçip] Artık eşyaları oyunda kullanabilirsin. Evleri oyunda nasıl kullanacağını tam olarak bilemiyorum. Benden bu kadar.

Jankat Qasimov
Sayfanın En Üstüne Git

cenayy
Üye

İleti 45

İletim - 10/07/2003 :  14:21:56  Bilgileri Göster  cenayy için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
saol..bi deniyim olmassa tekrar sorarım :))

ultrAslan_
Sayfanın En Üstüne Git

cenayy
Üye

İleti 45

İletim - 10/07/2003 :  16:59:43  Bilgileri Göster  cenayy için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ya eşyayı yaptım çok saol:))
ev nası sokuluyo oyuna onu yapamadım...
bi de yeni bi insan yüklemiştim onu da yapamadım:((
ya kimse bilmio mu nası olduunu:)

ultrAslan_
Sayfanın En Üstüne Git

zeal.ot
Üye

Turkey
İleti 102

İletim - 10/07/2003 :  21:07:37  Bilgileri Göster  zeal.ot için bir AOL İletisi Gönder  zeal.ot için bir ICQ İletisi Gönder  zeal.ot için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
İnsanları C&D:\Program Files\Maxis\The Sims\GameData\Skins'e kopyalayıp yapıştırmalısın. Ardından sol tuş ve Extract to folder...'a tıklayarak yeni karakterleri oyunda kullanabilirsin.

Evleri C&D:\Program Files\Maxis\The Sims\UserData\Houses'a kopyalayıp yapıştırmalısın. Ardından yine sol tuş ve Extract to folder...'a tıklayıp yepyeni evleri oyunda kullanabilirsin.

İkisinden de pek emin değilim, çünkü yeni ev ve skinleri oyunda kullanmayı denemedim. Sadece eşyaları denemiştim. Onda da yardımım oldu[ysa ne mutlu bana].

Başka bir problemin varsa buraya yazabilirsin. Benim elimden gelen gayreti gösterip sorularına yanıt bulcağımdan emin olabilirsin.

Jankat Qasimov
Sayfanın En Üstüne Git

cenayy
Üye

İleti 45

İletim - 11/07/2003 :  13:37:28  Bilgileri Göster  cenayy için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
evi yapamadım:((
ama gerçekten çok saol:)
bi daa deniyim bi de o indirdiklerimi heryere kopyaladım bi siliyim onları..denerim olmassa tekrar sorcam artık..zaten başka yoklu yoktur dimi??
:)

ultrAslan_
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000