ya ben internetten sims için bi kaç bişiy indirdin..(ev object felan) şimdi de bunları oyuna sokamıyorum.. bana yardım edermisiniz???
D veya C:\Program Files\Maxis\The Sims\GameData'ya eşyaları kopyalayıp,yapıştırıyorsun. Sonra sol tuşa tıklayıp, Extract to folder... seçeneğine tıklıyorsun. [eşyayı seçip] Artık eşyaları oyunda kullanabilirsin. Evleri oyunda nasıl kullanacağını tam olarak bilemiyorum. Benden bu kadar.
ya eşyayı yaptım çok saol:)) ev nası sokuluyo oyuna onu yapamadım... bi de yeni bi insan yüklemiştim onu da yapamadım:(( ya kimse bilmio mu nası olduunu:)
İnsanları C&D:\Program Files\Maxis\The Sims\GameData\Skins'e kopyalayıp yapıştırmalısın. Ardından sol tuş ve Extract to folder...'a tıklayarak yeni karakterleri oyunda kullanabilirsin.
Evleri C&D:\Program Files\Maxis\The Sims\UserData\Houses'a kopyalayıp yapıştırmalısın. Ardından yine sol tuş ve Extract to folder...'a tıklayıp yepyeni evleri oyunda kullanabilirsin.
İkisinden de pek emin değilim, çünkü yeni ev ve skinleri oyunda kullanmayı denemedim. Sadece eşyaları denemiştim. Onda da yardımım oldu[ysa ne mutlu bana].
Başka bir problemin varsa buraya yazabilirsin. Benim elimden gelen gayreti gösterip sorularına yanıt bulcağımdan emin olabilirsin.
evi yapamadım:(( ama gerçekten çok saol:) bi daa deniyim bi de o indirdiklerimi heryere kopyaladım bi siliyim onları..denerim olmassa tekrar sorcam artık..zaten başka yoklu yoktur dimi?? :)