AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Hakan Şükür milli takıma neden alınmadı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

sarven
Üye

Mauritania
İleti 72

İletim - 31/03/2005 :  23:15:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sizce hakan şükür neden milli takıma çağrılmadı? bunun nedeni olarak sanırım ersun yanal fenerbahçe teknik direktörü olmak istedi ve buna inat olarak mı hakan şükürü milli takıma almadı ne dersiniz

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 31/03/2005 :  23:20:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bne sanmıyorum bu nedenle Hakan Şükür'ün milli takıma alınmadığını ama olabilir de . Belki yaşlı olduğu için almamışlardır, ama Milli takıma alınması gereken önemli oyunculardan biri de Hakan'dı . Ersun yanlış yaptı . Kınıyoruz Ersun'u yazık yazık !

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Sayfanın En Üstüne Git

sarven
Üye

Mauritania
İleti 72

İletim - 31/03/2005 :  23:45:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
tabiyki yaşlandı ama yine de milli takıma çok şey kazandırdı gerçekten terbiyesizlik bu ayıp adam neler kazandırdı milli takıma öyle diilmi ? yani
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 01/04/2005 :  08:08:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hakan Şükür...Fazla söze gerek yok bence Milli formada en çok gol atan ve Büelnt ve Rüştüden sonra en çok milli olan futbolcu.Ukranya milli futbolcu Andry Shevchenko bile verdiği bir demeçte neden milli takıma alınmadığını her milli takıma Hakan Şükür gibi bi futbolcu lazım diyerek ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu açıkladı.Sayın Ersun Yanal oyun yapıma uymuyor diyor.Kesinlikle bahane

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

sarven
Üye

Mauritania
İleti 72

İletim - 01/04/2005 :  21:17:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yazık Hakana zaten yaşlandı ama bence oynaması lazımdı koreye mi ne 9 saniyede gol atan adam...Zaten dünya kupasında 3. olmamızı Hakan Şüküre ve İlhan Mansıza borçluyuz zaten Hakan Şükürün röpörtaj larında görüyoruz reklam içinmilli takıma alınmadığını söylüyor doğru mudur??sizce
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 01/04/2005 :  21:54:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Öyle söylemeyin Hakan hakkında adam daha yeter benle milli takım karşılaştırılmasın diye.Ben çalışacam ve teknik direktör ne zaman beni aday kadrosuna alırsa ben o zaman oynayacam diyor.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000