AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Hakan Şükür milli takıma neden alınmadı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296

İletim - 02/07/2005 :  16:02:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Artık Fatih Terim geldi. Hakan Şükür milli takımda hiç merak etmeyin.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 02/07/2005 :  17:08:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hakan Şüküre ve tüm teknik direktörlere acımamak elde değil. Adamı takıma koyuyorlar neden koydunuz... Koymuyorlar neden koymadınız ??
Şimdi Şükürün özelliklerini ele alırsanız bu takım için kesinlikle vazgeçilmez ama vazgeçilmez olmasının yerinde sabredilmesi gereken bir futbolcu. Golünü eninde sonunda bir şekilde atıyor ama ona kadar saç baş yoldurtuyor.
Asıl sorun şu yaba bu kişi takımı kurtarırmıdan çok takımın sisteminin yanlış olduğudur. Ve Ersun hoca bu sistemi değiştirememesinin cezasını çekti. Bana göre göreve gelişinde milli takımı yönetecek en iyi kişi oydu. Ama hep yanlışları yaptı.
Ersun hocanın Gençlerine baktığınızda yerden hızlı oynayan bir takım görüntüsünü sergiliyordu. İşte Ersun hoca bu sistemi milli takıma taşısaydı başarısız olma ihtimali yoktu. Şu anki milli takıma baktığınızda gençlerde oynanan sisteme çok yatkın bir takım var. Yerden hızlı oynayıp rakibi direk göbekten delebilecek pekçok futbolcun varken yandan ortalı oynamak intahardı ve Ersun hoca bunu yaptı.
Yani mesele milli takımı kim kurtarırdan çok hangi sistem kurtarır olmalıydı. Ama bizler hala at gözlükleriyle kişileri tartıştığımızdan bunları göremiyoruz.
Son söz olarak şunu belirteyim. Umarım Fatih hoca 2. bir GS vakasını milli takımda yaşamaz. Eğer başarısız olursa Fatih hocanın uzun uğraşlar sonunda yarattığı tüm karizması sıfırlanır....
Sayfanın En Üstüne Git

DevilCezar
Üye

Turkey
İleti 109

İletim - 03/07/2005 :  12:09:50  Bilgileri Göster  DevilCezar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bence ersun yanal fenerbahçeyi istediği için hakan şükür'ü kadroya almadı zaten ersun yanal'ın son dönemlerindeki kadro bakarsanız fb'li futbolcular çok fazlaydı ama gs'li futbolcuların sayısı 4'ü geçmiyordu.

***DEVİL***
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 03/07/2005 :  23:36:44  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
şimdi gerçek nedeni klübe hayli yakın bir insan olarak biliyorum, ama burada yazarsam bizzat klübün ve federasyonun bir yöneticisi tarafından mahkemelerde süründürülürüm, işin ersun yenelın fenerliliğiyle filan ilişkisi yok bizzat bursalılar arası bir rant kavgası olduğunu söyliyeyim, meraklısı federasyondaki bursalı kim ve ne iş yapıyor diye araştırsın, cevap çokta uzakta değil, hakan şükürde bu aralarda bo bol maden sodası ??? içiyordur hazımsızlığa iyi geldiği için...

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 04/07/2005 :  00:39:35  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bazı arkadaşların "neden Hakan Şükür'ü kadroya almıyorsunuz o en çok gol atan oyuncu" dediğini gördüm.O zaman madem çok milli olmak önemli o zaman Bülent çağrılsın, bir maçta hatrick yaptı diye Alpay çağrılsın, hatta çok güzel goller attı diye Hami çağırılsın, bizi yarı finale taşıdı diye ilhan çağrılsın ...

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla