AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Star Wars Episode 3:Revenge Of the Sith
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

CeLLaT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 926

İletim - 01/04/2005 :  21:15:33  Bilgileri Göster  CeLLaT için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Serinin en güzel filmi olacağı söyleniyor.Bu filmde Anakin'in dark side'a geçişine tanık olacağız ayrıca Emperor'un konseyde Yodayla müthiş dövüşü ve Obi-wan ile Anakin destansı karşılaşması da bu bölümde olacak.Sonunda ise Darth Vader'ı ilk haliyle göreceğiz.Fragmanını izlediğimde ağzım açık kaldı.19 Mayıs'ta sinemalarda.Star Wars hayranı olun olmayın bu filmi kaçırmayın.

Soldier
Üye

Turkey
İleti 304

İletim - 29/04/2005 :  15:34:26  Bilgileri Göster  Soldier'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ne zaman çıkıyo film???????

İmza atamadım, parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 02/05/2005 :  04:57:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Fragman güzeldide filmde bundan fazlasını bulabileceğimizi sanmıyorum (((
Fragmandan edindiğim izlenim sadece aksiyon üzerine kurulu bir 3. film izleyeceğimiz... ve starwars serisini okumuş birisi olarak bu beni pek memnun etmedi...
Açıkçası ilk 2 filmin fiyaskosundan sonra bu filmin düzgün yapılacağını düşünüyordum ama pekte umduğum gibi olmayacak gibi ((
Sayfanın En Üstüne Git

girljedi
Üye

İleti 3

İletim - 02/05/2005 :  15:36:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar şahsen ben tam anlamıyla bir star wars fanıyım ve şiddetle sizin bu filmi izlemniz gerektiğini söylüyorum.A tabi konuyu anlamak için önceki bölümleri izlemlisiniz yoksa anlamzsınız.
Film 19 mayıs'a gösterme giriyor(perşembe günü)

"This party's over"

ORTA DÜNYA KyO
[url=http://ortadunyarpg.forumd.biz/index.htm][/url]
Sayfanın En Üstüne Git

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 03/05/2005 :  01:03:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aksiyon elbet olacak. Karanlık yola geçiş kolay değildir. Ama filmin yoğun bir dram yönü olmasını da bekliyorum. Ep5&6 tadında...

Beklenti yüksek, hayal kırıklığı tahmin edilmiyor. Evrenin tanrısı Lucas olduğuna göre özenli olacaktır, tahminim. Sonuçta pek çok Star Wars fanının ve G.Lucas'ın hayali gibi birşey bu film.

Fragmanlar, aradan kaçanlar, çeşitli yerlerde okunan spoilerların tek etkisi: Gazzzzzz.
Sonuç: Gel 19 Mayıs, gel...

"You were the chosen one!"

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 03/05/2005 :  01:48:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Avaris umarım senin düşündüğün tarzda bir dram olayıda olur. Yoksa sırf aksiyonla işin b.k.nu çıkartmış olurlar ((
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000