Serinin en güzel filmi olacağı söyleniyor.Bu filmde Anakin'in dark side'a geçişine tanık olacağız ayrıca Emperor'un konseyde Yodayla müthiş dövüşü ve Obi-wan ile Anakin destansı karşılaşması da bu bölümde olacak.Sonunda ise Darth Vader'ı ilk haliyle göreceğiz.Fragmanını izlediğimde ağzım açık kaldı.19 Mayıs'ta sinemalarda.Star Wars hayranı olun olmayın bu filmi kaçırmayın.
Fragman güzeldide filmde bundan fazlasını bulabileceğimizi sanmıyorum ((( Fragmandan edindiğim izlenim sadece aksiyon üzerine kurulu bir 3. film izleyeceğimiz... ve starwars serisini okumuş birisi olarak bu beni pek memnun etmedi... Açıkçası ilk 2 filmin fiyaskosundan sonra bu filmin düzgün yapılacağını düşünüyordum ama pekte umduğum gibi olmayacak gibi ((
Arkadaşlar şahsen ben tam anlamıyla bir star wars fanıyım ve şiddetle sizin bu filmi izlemniz gerektiğini söylüyorum.A tabi konuyu anlamak için önceki bölümleri izlemlisiniz yoksa anlamzsınız. Film 19 mayıs'a gösterme giriyor(perşembe günü)
Aksiyon elbet olacak. Karanlık yola geçiş kolay değildir. Ama filmin yoğun bir dram yönü olmasını da bekliyorum. Ep5&6 tadında...
Beklenti yüksek, hayal kırıklığı tahmin edilmiyor. Evrenin tanrısı Lucas olduğuna göre özenli olacaktır, tahminim. Sonuçta pek çok Star Wars fanının ve G.Lucas'ın hayali gibi birşey bu film.
Fragmanlar, aradan kaçanlar, çeşitli yerlerde okunan spoilerların tek etkisi: Gazzzzzz. Sonuç: Gel 19 Mayıs, gel...