AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 The Punisher (Yardım EDin)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

First_Class
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 04/04/2005 :  14:47:27  Bilgileri Göster  First_Class için bir ICQ İletisi Gönder  First_Class'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  First_Class için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunda 3 yada 4 bölümdeyim tam hatırlamıyorum. bir odaya giriyorum bir kadın ve 2 kişi var bu iki kişiyi öldürüp kadınla beraber adamları öldürmeye devam ediyorsun daha sonra bir kapıdan geçip limana geliyorsun limanda bir gemi ve vinç var adamları öldürdükten sonra vinç üstüne çıkıyorsun orada yapman gereken bişey var ama ne olduğunu anlayamadım arkadaşlar the punisher oynayım bu bölüme gelen varmı aranızda bu bölümü nasıl geçebileceğimi yazarsanız çok sevinirim...

First_Class

frontsidehair
Üye

Turkey
İleti 84

İletim - 23/04/2005 :  10:33:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
GALİBA O BÖLÜMDE OK TUŞLARIYLA BİRŞEYİ PATLATIYORSUN.VİNÇ YUKARIDAN AŞAĞIYA DOĞRU KALKARAK PATLATIYORSUN.YANLIŞ DEĞİLSE 10. BÖLÜMDE JAPONLAR VAR ORADAN BİYERE KAÇMAYA ÇALIŞIYORSUN.

<:)
ben soldat |sokarca|
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 23/04/2005 :  11:47:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet,vinci kaldır indir.yanlız bunu mause yapıyorduk sanırım ileri geri çektğinde vincin kolu oynuyor,mause çek(kol sona kadar kalksın) ve sonra itekle.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000