|
| Yazar |
Konu  |
|
ginobili_71
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 14/05/2005 : 10:44:40
|
| emanuel ginobili |
 |
|
|
DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356 |
İletim - 14/05/2005 : 11:40:42
|
| Emre bilmiomuş gibi yapma . yok nick bulamamışsın yok daha önce biliomussun . sallama . yemezler . insanlar zaten imzamdan herşeyi anlayacaklardır. |
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
|
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 14/05/2005 : 15:04:07
|
| Valla Steve Nash birkaç yıl daha oynasın Amare'ye 36-17 istatistik yaptırabilir. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
kozmos
Üye

Turkey
İleti 15 |
İletim - 28/05/2005 : 10:17:24
|
| tartışmasız K.G iverson yetenekli olabilir ama çok blok yio |
my name is darth remz |
 |
|
|
tolgaayvali
Seçkin Üye

Turkey
İleti 461 |
İletim - 02/06/2005 : 17:25:59
|
tariin en iyi basketbol oyuncusu NBA de oynamadı sanırım ???? darftına seçildi ve trafik kazası süsü verilerek sakat kaldırdılar ve adam öldü
bu kişi 190+? boyunda ve 175 cm sıçrayabiliyordu gelmiş geçmiş en iyi oyuncu budur
ama NBA de ki ise tabiki JORDAN onun üstüne tanımıyorum.
şimdiki yıllarda ise tabiki SHAQ adama özel takım kuruyorlar ve o takımın yetenekli guardı ün sahibi oluyor(Kobe,Wade) .......... |
Herkes için herşey için ...saygılarımla... ........HTA......... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|