AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları Genel
 Colin McRae !!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

gen27
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 07/04/2005 :  22:38:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle böyle bir sitenin varliğini keşf etmem beni sevindirdi..Size bu yüzden teşekkür ederim..Dilerim bilgilerinizden istifade ederim..zira bilgi paylaşıldıkça çoğalır..sorularımıza bir iş günü hatta saatler içinde cevap bulacağımı umarak ilk soruma geçiyorum..yardımcı olur musunuz?

***Araba sürrme oyunlarından Colin McRae04 oynamaya karar verdim..fakat tek araba ve tek TRACK verriyor...Bu oyun için crack aradım ve buldum ama amacıma ulaşamadım..Örneğin birden fazla araba seçebilmek için "IZLCIY" yazmam gerekiyor muş bütün yollar (TRACKS)için VEKNWU yazmalıyım...ama nereye nasıl? Bunun gibi şeyler duydum mesela sonsuz haklar için GOD ifadesi...bu nasıl olacak...
Tewşekkürler
Yardımcı olur musunuz

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 07/04/2005 :  22:54:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sana yardım etmek çok isterdim ama bu oyun ilgi alanlarıma girmiyor ... Bu arada bu konuyu Çözümler-Hileler bölümüne yazmanı tavsiye ederim . Haaa bir daha crack'li cümleler kurmamanı da tavsiye ederim çünkü öyle konular sitemizde yasak umarım biliyosundur

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000