AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Warcraft & Starcraft
 battle.net
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785

İletim - 07/04/2005 :  23:09:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşımla beraber iki tane orjinal warcraft3 cd'si aldık. Warcraft'da online oynamak istiyoruz fakat onun kurduğu oyuna ben, benim kurduğum oyuna da o giremiyor. Ama ben ve arkadaşım başkalarının kurduğu oyunlara girebiliyor. Bunun sebebini ve çözümünü bilen var mı?

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 08/04/2005 :  02:30:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sebebi 6112 portunun bilgisarınızda veya modeminizde bloke edili olması. Dolayısıyla açtığınız oyunlara kimse giremez. Ama siz başkalarına katılabilirsiniz. ADSL var sanırım. ADSL'de oluyor bu sorun çünkü. ADSL Modemlerde bu port hep kapalı. Açmayı da başaramadım bıraktım öyle.
Sayfanın En Üstüne Git

NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785

İletim - 08/04/2005 :  09:36:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Teşekkür ederim Altuğ Abi.Evet bende adsl var ama arkadaşımdaki adsl değil.
Bir de bu port modemle mi ilgili yoksa Türk Telekom'la mı ilgili? Yani Türk Telekom'a başvursak da o port açılsa?
Sayfanın En Üstüne Git

Avenger
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 09/04/2005 :  00:11:30  Bilgileri Göster  Avenger için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Türk Telekom'un yapacağı bir şey yok, modemle ilgili bir problem. Modemin ayarları modemden modeme değişiyor, port forwarding ya da benzeri bir ayar bulup oradan gerekli portu açman lazım.
www.portforward.com adresinde birçok modemin ayarları anlatılmış, oraya bakabilirsin.

Batu Kınıkoğlu
www.oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git

NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785

İletim - 09/04/2005 :  01:39:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hmmm... sağolun ama ben bu siteden hiçbirşey anladım.Siz bana yardımcı olabilir misiniz? Modemin markası ZyXel 630-C . Şimdiden bir kez daha teşekkürler.
Sayfanın En Üstüne Git

eXpert
Üye

Turkey
İleti 158

İletim - 09/04/2005 :  10:35:08  Bilgileri Göster  eXpert için bir ICQ İletisi Gönder  eXpert'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  eXpert için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet,portlar kapalı.Bence açma da çünkü eğer portları açarsan,hackerlara resmen davetiye göndermiş oluyorsun.

Ne kadar çok bilirsen bil,bilgin,karşıdakinin anlayabildiği kadardır.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000