|
| Yazar |
Konu  |
|
HERO
Üye

Turkey
İleti 269 |
İletim - 19/04/2005 : 22:59:20
|
| Bemce o kazma Feneri kurtarır. |
No Job No Money No School No Girl NO PROBLEM!!! |
 |
|
|
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 19/04/2005 : 23:31:21
|
| O kazma Fener'in Beşiktaş , Galatasaray ve Denizli'ye yenilmesini . Manchester'den fark yemesini sağladı ve son derece haklıyım Tuncay Fenerbahçe'de oynyacak kadar değerli bir oyuncu değil . Anelka , Alex ve Luciano gibi çok değerli ve kaliteli oyuncularla oynayacak kadar kabiliyetli değil . Evet yüreğiyle oynayabilir ama sadece yürek yetmiyor . Sanki çok değerli , kaliteli bir oyuncuymuş gibi yedek kulübesine girince kendinden geçiyor , suları fırlatıyor , formasını çıkartıp yere atıyor . Alex bile çıkınca huysuzluk çıkartmıyor , Tuncay'a ne oluyor ? Tek çare Tuncay'ın Fener'den gitmesi . Geçmiş geçmişte kalmıştır , maziye dönmeyin , evet belki geçmişte iyi oynamış olabilir ama şu anki durumu son derece berbat |
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>> |
 |
|
|
Maglor
Üye

Turkey
İleti 50 |
İletim - 20/04/2005 : 12:43:34
|
Arkadaşlar sadece tuncay değil Fenerbahçe'nin bütün defans oyuncuları iyi değil orta saha ve forvet müthiş olduğundan defansa fazla yük binmiyor. Bide servet var tabii bu adamı nasıl milli takıma seçmişlerdi anlayamamıştım..?? Sene sonu Bayern'den lucio'yu alıcaklarmış galiba bizimkiler merakla bekliyorum alınırsa Fenerbahçe'nin defansı'da çok güçlenir.
Not: Tuncay Manchester maçında 1 gol atmıştı.(elinden geleni yaptı) Fenerbahçe'nin puan kaybetmesinin sorumlusu servet ve defansta yapılan çocukça hatalardır. Daum hala bir çare bulamadı bu soruna Allahtan yıldız oyuncularımız çok var takım çok kötü oynayınca onlar sahneye çıkıyolar.. Yeni bir teknik direktör olsa çok iği olurdu yaa şöle brezilyalı falan.. |
 |
|
|
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 20/04/2005 : 20:15:23
|
| Hayır sen olayın iç yüzünü bilmiyorsun . Tuncay 1 gol atmış olabilir ama hiç de iyi oynamadı . Sen kolay mı sanıyorsun Nistelrooy ve Rooney'i tutmak . İngiltere Milii takımının kaptanı olan ve ayriyetten Chelsea takımının en iyi oyuncularından ve ayriyetten Chelsea'nın kaptanı olan ve de ayriyetten İngiltere'nin en iyi defansı olan John Terry bile tutamıyor Rooney'i.Nasıl bekliyorsunuz Luciano'nun veya Servet'in , Rooney veya Nistelrooy'u tutmasını ???????????? Cristiano Ronaldo gibi bir süper star , çalım delisi ve Portekizin vazgeçilmezlerinden olan bu genç bile maçın en kötü adamlarından ilan edildi.Yani bas bayaa DALGA GEÇTİ ,,, |
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>> |
 |
|
|
HERO
Üye

Turkey
İleti 269 |
İletim - 20/04/2005 : 20:41:33
|
| Tamam tutulması zor da adamın önüne topu bırakması mı gerekiyo? |
No Job No Money No School No Girl NO PROBLEM!!! |
 |