| Yazar |
Konu  |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 18/04/2005 : 20:13:57
|
Beyler zannediyorum ki aranızda NBA ile ilgilenenler ve NBA Stüdyo'yu izleyenlerin sayısı çok fazladır.NBA Stüdyo'da ödüllü soruları bilirsiniz, ilginç sorular vardır.Biz de bu topic'te birbirimize böyle sorular sorup bilgimizi paylaşabiliriz ... bunlar da benden ...
1-NBA'nin en çok üçlük şut denemesini hangi oyuncu yaptı ??? 2-Kobe NBA'nin bir maçta en çok üçlük kaydeden oyuncusuydu.Daha sonra bir oyuncu bu rekoru egale etti.Bu oyuncu kimdir ??? 3-Pete Maravich NCAA tarihinde en yüksek sayı ortalamasıyla oynayan oyuncu.Peki Pistol Pete'nin sayı ortalaması kaçtı ??? 4-Çok garip bir soru.1996 NBA Lokavt'ı ne kadar sürdü ? 5-1960'da draft kaç round sürdü ? 6-İlk NBA Maçı ne zaman, hangi takımlar arasında oynandı ???(Maçın galibinide isterim) 7-NBA Tarihinin ilk siyahi oyuncusu kimdi ve memleketi neydi ?
Benden bu kadar ... siz de buraya ilginç sorularınızı yazın, paylaşalım ...
|
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
|
|
Soldier
Üye

Turkey
İleti 304 |
İletim - 18/04/2005 : 20:32:46
|
| Sen bu soruların cevabını biliyor musun? |
İmza atamadım, parmak bassam olur mu? |
 |
|
|
Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231 |
İletim - 19/04/2005 : 17:15:09
|
2- Kobe 12 üçlük atmıştı bir maçta hatırladığım kadarıyla. Ama kim egale etti bilmiyorum. 5- Bu en kolay soruydu sanırım. 20 veya 21 round sürmüştü. Birçok yerde duymuştum bunu. 6- İlk maçı bilmiyorum ama galiba ilk şampiyon Philadelphia idi. O zamanlar takımın tam adı neydi bilmiyorum. |
Barış ERSOY Yazar bersoy@oyunsitesi.gen.tr --- ... Ruslana |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 19/04/2005 : 18:34:11
|
2-Birkaç hafta önce, Donyell Marshall 5-Evet bu biraz kolay soruydy.21 6-1 Kasım 1941, New York-Toronto.Maçı 68-66 NY kazanmıştır.Eğer boyunuz 6,8'den(Amerikan ölçüleri uzunsa maçı bedava izleyebiliyordunuz !!!
Evet, bu soruların cevabını biliyorum, bilmessem sormam zaten :D |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 21/04/2005 : 09:16:05
|
1- Çok çelişkilibir soru,cevabını bilmiyorum ama aktif oyunculardan Reggie Miller olabilir. 2- Philadelphia maçında tam 12 üç sayılık isabet bulan Donyell Marshall Kobe'nin bu alandaki rekoruna ortak oldu. (Aynı maçta Toronto 21 tane 3 sayılık isabetle NBA rekorunu kırmayı başardı.) 5- 21 round. 6- New York - Toronto maçı olması lazım. Kazananı bilmiyorum ama şimdi yukarıda gördüm, New York'muş. 7- Hiçbir fikrim yok. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
|
DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356 |
İletim - 11/05/2005 : 16:54:37
|
İşte sorum:
Bir maçta saha içi isabeti olmadan en çok sayı atan oyuncu kimdir? |
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
|
 |
|
Konu  |
|
|
|