|
| Yazar |
Konu  |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 14/05/2005 : 14:49:43
|
Vallahi siteyi uzun zamandır kapalı biliyordum o yüzden hiç ziyaret edemediğim için özür dilerim
CEVAPLAR:
1-Damon Stoudamire.23 üçlüktü sanırım. 2-Donyell Marshall egale etmişti. 3-44,2.Gerçekten inanılmaz. 4-3 saat !!! 5-21.En kolay soru buydu sanırım. 6-Newyork-Toronto--New York kazanmıştı. 7-Sanırım bu soruyu kimse bilememiştir.Earl Lloyd--Güney Afrika Cumhuriyeti
Şimdi size demon_hunter'ın sorduğu sorunun tam tersini soruyorum
-Hiç serbest atış isabeti olmadan en çok sayı atan oyuncu kimdir ve kaç sayı atmıştır ??(İpucu-bu bir pivot) |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
rodman_91
Üye

İleti 2 |
İletim - 24/05/2005 : 21:54:51
|
| son sorunun cevabı hakeem olajuwan 48 sayı |
 |
|
|
DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356 |
İletim - 25/05/2005 : 15:21:12
|
| maşşalllllah 48 sayıyı hiç faul atmadan atmak...garip. |
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
|
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 03/06/2005 : 22:31:47
|
| Topic ölmüş.Bir soru daha.Bir lise maçında 100 sayı atan oyuncu söyleyin. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|