AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Türkiye kupasını kim alır???
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

WhiTe_AnD_BLue
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 22/04/2005 :  20:47:31  Bilgileri Göster  WhiTe_AnD_BLue için bir AOL İletisi Gönder  WhiTe_AnD_BLue için bir ICQ İletisi Gönder  WhiTe_AnD_BLue'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  WhiTe_AnD_BLue için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
BeyLer sizce Fenerbahçe Gs yi yenebiLecekmi?Ben FenerbahÇeyi tutuYorum ama biLmem .. Varya eğer fener Gs yi hem Ligde hem de kuPada yenerse mayak oLur ve bencede öLe olucak

FİKİRLERİNİZİ BEKLİORUM!!!

SINISA_11
Üye

Turkey
İleti 175

İletim - 22/04/2005 :  20:54:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet cok guzel bi final olucak ama derbi maclarının favorisi olmaz hicbiseye gore soyleyemessin bunu
Sayfanın En Üstüne Git

WhiTe_AnD_BLue
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 22/04/2005 :  21:02:25  Bilgileri Göster  WhiTe_AnD_BLue için bir AOL İletisi Gönder  WhiTe_AnD_BLue için bir ICQ İletisi Gönder  WhiTe_AnD_BLue'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  WhiTe_AnD_BLue için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ewet Doru söLüosun. Sen kimi Tutuyosun ben ForZa FENER!!!(ha bu arada Lig maçı ali sami yen demi olcak şkrü saraçoğlundamı??)
Sayfanın En Üstüne Git

SINISA_11
Üye

Turkey
İleti 175

İletim - 22/04/2005 :  21:26:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
lig macı sutcu sarcoglunda olcak kupa macıda buyuk ihtimal Ataturk olimpiyat stadında ben gsyi tutuyorum
Sayfanın En Üstüne Git

CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 22/04/2005 :  23:29:16  Bilgileri Göster  CANPOLATALEMDAR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tabiki GALATASARAY yenecek kimse itiraz etmesin
Sayfanın En Üstüne Git

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 22/04/2005 :  23:42:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Maç 3-2 biter . Fenerbahçe'yi tutsam da Galatasaray yener diyorum çünkü Luciano ve Ümit yok . Hakan , Hasan ve Ribery atar golleri . Fenerbahçe'de ise büyük ihtimalle ya Alex , Alex yada Alex , Anelka . Ama garanti maçı Galatasaray alır çünkü Fenerbahçe eksik oynuyacak .

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000