AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Age of Empires & Age of Mythology
 age of
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

djmemo01
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 24/04/2005 :  14:51:00  Bilgileri Göster  djmemo01'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  djmemo01 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunuu yapanlar bence ileri düzeyde kullanmalı ama bu yok onun için güzel ama ileri teknolıjiye çıkmaması can sıkıcı bir oyunu simgeliyor empire eart isimli oyun bence age of oyununa bin basar zor olmasa tabi neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

djmemo01

Avenger
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 25/04/2005 :  21:18:26  Bilgileri Göster  Avenger için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
empire earth age of'un tırnağı olamayacak bir oyun. age of'daki savaş/ekonomi dengesi henüz hiçbir oyunda kurulamadı. knight'ların upgrade ile tanklara dönüştüğü bir oyun istemiyorum kalsın :)

Batu Kınıkoğlu
www.oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git

Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296

İletim - 13/05/2005 :  20:44:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
valla bence de empire earth age of'un tırnağı olamaz çok saçma ya knight'ların upgrade ile tanklara dönüşmesi aynı şey R.O.N. da da vardı en güzeli age of

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!
Sayfanın En Üstüne Git

Perseus
Üye

Turkey
İleti 32

İletim - 14/05/2005 :  17:29:54  Bilgileri Göster  Perseus için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
tabi ki age of.ama empire earth de öyle sıkıcı diil ama age of uzak ara lider olur...

I've become so numb...
Sayfanın En Üstüne Git

CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 14/05/2005 :  18:58:57  Bilgileri Göster  CANPOLATALEMDAR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Empire Earth 2,1. oyundan daha dandik.Age of Empires 3,Empire Earth 2'yi ezer geçer
Sayfanın En Üstüne Git

EmmaFan
Üye

İleti 394

İletim - 22/05/2005 :  14:51:08  Bilgileri Göster  EmmaFan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
heralde yaa rise of la age of bir mi kim 5 yıl boyunca en çok oynanan strateji oldu age of empiresssssssssssss.........

Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000