AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Gelmiş Geçmiş En İyi Oyun Hangisi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 13

Cenghis Khan
Üye

Turkey
İleti 23

İletim - 27/06/2005 :  19:56:47  Bilgileri Göster  Cenghis Khan için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence gelmiş geçmiş en iyi oyun:

1.Morrowind:1st person view'den kilıç ve kalkan kullanarak savaşmak gerçekten müthiş bir duygu ki ben de her zaman antik çağlara gidip bir kılıç savaşı yapmayı istemişimdir. Ayrıca bu oyun insanı son derece özgür bırakıyor. İster iy ister kötü labiliyorsun. Irklar arasında bir rekabet var mesela night elfler imperialleri sevmiyor. Ayrıca dişi karakterlerin kıyafetlerini çalabiliyorsun(ne yazık ki iç çamaşırları çalmak mümkün değil ama yeni bir sequel'de mümkün olacakmış ata da binebilecekmişiz bu sequelde) Bir reputation olayı var ki müthiş: Yaptığın olaylar reputationını ve sana karşı olan tutumu arttırıyor. Dişi karakterlere sarkıntilik yapabilşyorsun ne var ki iltifatlar bazen karakterin sana friendly olmasını sağlasa da çoğu zaman tokat yemekle sonuçlanıyor. Kötü biri olursan şehir muhafızları peşine düşüyor.

2.Divine Divinity: Çok iyi bir RPG. Parti olmaması bir eksiklik ama storylineı çok iyi ve oyun çok gerçekçi. Birinin evine daldığında yeterince güçlü değilsen adam seni hırsız olarka nitelendirip önce uyarıyor sonra öldürüyor. Bir special move olayı var müthiş. Kılıcı çevrende bir daire çizerek savuruyorsun ve etrafındaki tüm düşmanları öldürebiliyorsun.

3.Warcraft III '2the reign of chaos'' ve ''the frozen throne'': Müthiş sinematikler harika hikayeyi bütünlüyor. İki oyunu da sinemtaikleri merak ettiğim için bitirdim ve gördüklerim beni hiç hayal kırıklığına uğratmadı. Human, elf, undead ordularını yönetmek çok müthiş bir duygu ama en coolu undead ordusu bence.

The revolution in the RPG world:NWN
Sayfanın En Üstüne Git

Cenghis Khan
Üye

Turkey
İleti 23

İletim - 27/06/2005 :  20:02:07  Bilgileri Göster  Cenghis Khan için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
dostmusun38 tarafından yazılan:

bence FOTBALL MANAGER 2005 süper bir oyun. CHAMPİON SHİP MANAGER'in gelişmişi

Bence CM5 gerçekten iğrenç ne o öyle ya millet paso gerşi pas yapıyor hiç bir şey olmuyor. Basingstoke Town'ı conference şampiyonu yaptım vans throphy cup ta final oynattım hala taraftarlar benden nefret ediyor. Bu oyun mideme kramplar sokuyor ama yine de oynuyorum çnkü FM2004/2005 oyunum bozuldu. CM5'teki şirketin ayrılışı oyunu katletmiş gerçekten FM çok daha iyi.

The revolution in the RPG world:NWN
Sayfanın En Üstüne Git

Onur The Courageous
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 27/06/2005 :  20:13:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Cenghis Khan tarafından yazılan:

Bence gelmiş geçmiş en iyi oyun:

1.Morrowind:1st person view'den kilıç ve kalkan kullanarak savaşmak gerçekten müthiş bir duygu ki ben de her zaman antik çağlara gidip bir kılıç savaşı yapmayı istemişimdir. Ayrıca bu oyun insanı son derece özgür bırakıyor. İster iy ister kötü labiliyorsun. Irklar arasında bir rekabet var mesela night elfler imperialleri sevmiyor. Ayrıca dişi karakterlerin kıyafetlerini çalabiliyorsun(ne yazık ki iç çamaşırları çalmak mümkün değil ama yeni bir sequel'de mümkün olacakmış ata da binebilecekmişiz bu sequelde) Bir reputation olayı var ki müthiş: Yaptığın olaylar reputationını ve sana karşı olan tutumu arttırıyor. Dişi karakterlere sarkıntilik yapabilşyorsun ne var ki iltifatlar bazen karakterin sana friendly olmasını sağlasa da çoğu zaman tokat yemekle sonuçlanıyor. Kötü biri olursan şehir muhafızları peşine düşüyor.

2.Divine Divinity: Çok iyi bir RPG. Parti olmaması bir eksiklik ama storylineı çok iyi ve oyun çok gerçekçi. Birinin evine daldığında yeterince güçlü değilsen adam seni hırsız olarka nitelendirip önce uyarıyor sonra öldürüyor. Bir special move olayı var müthiş. Kılıcı çevrende bir daire çizerek savuruyorsun ve etrafındaki tüm düşmanları öldürebiliyorsun.

3.Warcraft III '2the reign of chaos'' ve ''the frozen throne'': Müthiş sinematikler harika hikayeyi bütünlüyor. İki oyunu da sinemtaikleri merak ettiğim için bitirdim ve gördüklerim beni hiç hayal kırıklığına uğratmadı. Human, elf, undead ordularını yönetmek çok müthiş bir duygu ama en coolu undead ordusu bence.

Tamamen aynı fikirdeyim

Onur The Courageous

The world is a hotel and we are the temporary customers
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 28/06/2005 :  12:08:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
nba serisi ve call of duty
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 28/06/2005 :  17:14:47  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Beni 2hafta başında tutabilen sadece KO(knight online)var.O oyunuda 6aydır oynuyorum zaten.En çok beklediğim GTA San Andreas tı ama çok fazla takıldığım için 1haftada soğudum.Bir diğer heyecanla bekleten oyun Sims serisiydi ama o oyunda 2.gün bayıyor.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 13 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.07 Snitz Forums 2000