|
| Yazar |
Konu  |
|
|
akrep_kral
Üye

Turkey
İleti 163 |
İletim - 19/05/2005 : 18:21:24
|
dergide görünce merakla bekledim çıkmasını.çıkınca aldım.ama sinir bir oyun.mesela adamlar geliyor onları dövüyorum.30 sn kadar sonra kalkıp milleti çağırıyorlar.bunları öldürmenin bi yolu var mı? |
|
|
Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424 |
İletim - 19/05/2005 : 19:33:16
|
| Kazana bir tutam splinter cell,metal gear,prince of persia atmışlar ve karıştırmışlar.Aslında güzel fikir ve iyi ama helva tutmamış,hareketler ve yapay zeka zorluyor.Yaması var yükle,biraz faydası oldu,3. bölümdeyim,aslında biraz sıkıntıkları ve sinirlerini bir köşeye bırakırsan güzel oyun.Kapı şifresi dikkat et alttaki şekil tam uyduğunda yukarı kaldır çembere denk geldiğinde yeşil olacak o sırada sola gitme tuşuna bas eğer tam olursa çevirecek belki yaptın,küçük bir dip not:)Sadece sabır kolay gelsin. |
İyi oyunlar 1964 |
 |
|
|
akrep_kral
Üye

Turkey
İleti 163 |
İletim - 23/05/2005 : 19:24:11
|
| onu biliyom da adamları naıl öldürüyoruz.tutup choke yapıyorum sonra kalkıp ortalığı velveleye veriyorlar :( |
 |
|
|
Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424 |
İletim - 23/05/2005 : 19:53:33
|
Adamları öldürme yok,sadece elektrik şok veya arkadan yaklaşarak dediğin gibi boyunduruk yapman:) eğer açıyı tutturabilirsen karete vari vuruşlar birde altıysan bir nesne var duvara koyarsan eğer ışından geçerse adamlar bayılıyor.Burda en sinir olay zaman faktörü adamlar kısa zamanda kalkıyor ve alarm veriyor.Yapacağın checkpoint avantajını kullanman bu bir bug ama malesef gerekli o zaman öldüğünde yeniden başladığında otamatik save(checkpoint)yaptığı yerden sanki bir şey olmamış gibi başlıyor;) En güzeli biraz zaman alıyor ama gizliliği kullanman adamlara silahla ilk ammo(adını hatırlayamadım)fırlat o zaman haritada yeşil ışıkla görünüyorlar,gittikleri yöne göre kapı açma veya kilit vs. yap yani mümkün olduğunca adamlara dokunma,zaten eğer öldürebilseydin farkındaysan oyunun hiç bir oynanırlığı kalmazdı:)Karanlık ve gölgelere eğilerek yürü ve gerektiğinde duvara yapış.Bilmiyorum splinter cell veya metal gear oynadınmı bu oyunların bir esintisi ve gizlilik oldukça ön planda.Kolay gelsin. |
İyi oyunlar 1964 |
 |
|
|
akrep_kral
Üye

Turkey
İleti 163 |
İletim - 25/05/2005 : 23:04:11
|
| yaa doru ama en azından metal gear ve splinter da öldürme vardı. |
 |