AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Basketbol
 ::--..__NBA Play-off Şampiyonu__..--::
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 18

DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356

İletim - 21/05/2005 :  14:45:48  Bilgileri Göster  DeMoN_HuNtEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sizce NBA Play-off şampiyonu kim olur?

Bence Miami Heat. Çünkü kayıpsız gidiyorlar we de Shaq&Wade co. çok iyi iş yapıor. Favorim Heat. Ardından Phoneix

Sizin de yorumlarınızı we faworilerinizi bekliorum...

Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz?
Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim.
Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 21/05/2005 :  15:16:48  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bana Doğu'dan çıkcak gibi geliyor ama hangi takım olacağı belirsiz. Matematiksel olarak Miama şampiyon. Mantıksal da ise Shaq & Kobe ikilisini durduran Detroit, neden Shaq'lan Wade'i durduramasın?!

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

Soldier
Üye

Turkey
İleti 304

İletim - 22/05/2005 :  17:20:13  Bilgileri Göster  Soldier'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence ya Phoneix alır ya da Miami.Çünkü ikiside çok iyi gidiyor.Ama Phoneix te Nash sakatlanırsa Phoneix için bu bir facia olur ve finale kadar gelemezler.

İmza atamadım, parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 22/05/2005 :  22:59:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu sorunun cevabı çok basit . Gece gündüz basketboll'la yaşayan ve oyuncuların tarihleri dahil tüm kariyerleriyle ilgilenen biri olarak . Detroit'in Playoff'ları alması kesin . Takım 2 yıldır favorim ve bu 2 senede 1 Playoff bir de Doğu birincisi oldu . İlk 5 çok harika , mükemmelin de ötesinde . Başta Guard'ları Chauncey Billups , Shooting Gurad'ları Richard Hamilton , Small Forwet'leri Tayshaun Prince , Power Forwet'leri(En sevdiğim basketbolcu da olan) Rasheed Wallace , Pivot'ları da Ben Wallace . Bu kadroyu ben de birinci yaparım !!!

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Sayfanın En Üstüne Git

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 23/05/2005 :  20:04:09  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Basketbol(Özellikle NBA)ilk 5'ten ve kadrodan ibaret değil.Bench derinliğinden herşeyine kadar önemli, üstelik kesin diye birşey yoktur, Chris Webber'da verdiğim cevaptan sonra nasıl hala milletin ortasında NBA hakkında konuşabiliyorsun, anlamıyorum açıkçası ...

Tekrar söylüyorum, bilmeyenler konuşmasın lütfen ..

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git

zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303

İletim - 23/05/2005 :  20:35:39  Bilgileri Göster  zeggy_557'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Favorim Miami, çünkü rakibi Phoenix olursa rahat yeneceğini düşünüyorum. Eğer rakibi Detroit olursa Shaq & Wade'i durduramazlar. Detroit Lakers serisinde Lakers'ın rebaund dezavantajını kullandı. Her hücumda hücum rebaundunu 3 kişiyle kovalayarak 2. hücumlardan sayı buldu. Risk aldılar, çünkü Lakers hızlı hücumlarda yavaş kalan bir takımdı. Ben Miami'nin Wade sayesinde çok rahat fast-break yapacağını düşünüyorum.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 18 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000