|
| Yazar |
Konu  |
|
DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356 |
İletim - 21/05/2005 : 14:45:48
|
Sizce NBA Play-off şampiyonu kim olur?
Bence Miami Heat. Çünkü kayıpsız gidiyorlar we de Shaq&Wade co. çok iyi iş yapıor. Favorim Heat. Ardından Phoneix
Sizin de yorumlarınızı we faworilerinizi bekliorum... |
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
|
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 21/05/2005 : 15:16:48
|
| Bana Doğu'dan çıkcak gibi geliyor ama hangi takım olacağı belirsiz. Matematiksel olarak Miama şampiyon. Mantıksal da ise Shaq & Kobe ikilisini durduran Detroit, neden Shaq'lan Wade'i durduramasın?! |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
|
Soldier
Üye

Turkey
İleti 304 |
İletim - 22/05/2005 : 17:20:13
|
| Bence ya Phoneix alır ya da Miami.Çünkü ikiside çok iyi gidiyor.Ama Phoneix te Nash sakatlanırsa Phoneix için bu bir facia olur ve finale kadar gelemezler. |
İmza atamadım, parmak bassam olur mu? |
 |
|
|
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 22/05/2005 : 22:59:34
|
| Bu sorunun cevabı çok basit . Gece gündüz basketboll'la yaşayan ve oyuncuların tarihleri dahil tüm kariyerleriyle ilgilenen biri olarak . Detroit'in Playoff'ları alması kesin . Takım 2 yıldır favorim ve bu 2 senede 1 Playoff bir de Doğu birincisi oldu . İlk 5 çok harika , mükemmelin de ötesinde . Başta Guard'ları Chauncey Billups , Shooting Gurad'ları Richard Hamilton , Small Forwet'leri Tayshaun Prince , Power Forwet'leri(En sevdiğim basketbolcu da olan) Rasheed Wallace , Pivot'ları da Ben Wallace . Bu kadroyu ben de birinci yaparım !!! |
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>> |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 23/05/2005 : 20:04:09
|
Basketbol(Özellikle NBA)ilk 5'ten ve kadrodan ibaret değil.Bench derinliğinden herşeyine kadar önemli, üstelik kesin diye birşey yoktur, Chris Webber'da verdiğim cevaptan sonra nasıl hala milletin ortasında NBA hakkında konuşabiliyorsun, anlamıyorum açıkçası ...
Tekrar söylüyorum, bilmeyenler konuşmasın lütfen .. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303 |
İletim - 23/05/2005 : 20:35:39
|
Favorim Miami, çünkü rakibi Phoenix olursa rahat yeneceğini düşünüyorum. Eğer rakibi Detroit olursa Shaq & Wade'i durduramazlar. Detroit Lakers serisinde Lakers'ın rebaund dezavantajını kullandı. Her hücumda hücum rebaundunu 3 kişiyle kovalayarak 2. hücumlardan sayı buldu. Risk aldılar, çünkü Lakers hızlı hücumlarda yavaş kalan bir takımdı. Ben Miami'nin Wade sayesinde çok rahat fast-break yapacağını düşünüyorum.
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|