|
| Yazar |
Konu  |
|
kusadam
Üye

Turkey
İleti 300 |
İletim - 07/06/2005 : 16:13:52
|
| umarım Detroit dışında bi takım olur çünkü üst üste şampiyonluk kazanan takımlar çekilmez ve sıkıcı oluyo,hep böylee.. |
Passive-Aggressive Bullsh.t.
-------------------------- SILKROAD server: Tibet nickname: Opiate gender: Female job: Trader level: 20+ (sp farming) |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 07/06/2005 : 17:22:57
|
| Detroit Miami'yi 88-82 mağlup etti ve finale çıktı.Detroit maçlara yorgun çıkacağı için favorim San Antonio.Ama eğer seriyi Detroit alırsa MVP konusunda Tayshaun'u tek geçerim ... :-) |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 07/06/2005 : 21:22:39
|
4-3 Det. Sevindim...  MVP RIP veya Duncan olur. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
|
Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296 |
İletim - 08/06/2005 : 14:09:43
|
| bence Detroit-San Antonio serisinden 4-2 detroit galip gelerek şampiyon olurlar |
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ! |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 08/06/2005 : 17:47:44
|
bence detroit'in şampiyon olması imkansıza yakın dostum ...
onlar miami serisinden bayağı yorgun çıktılar sanmıyorum şampiyon olacaklarını ...
bu arada memo da hido da bildi walla NBA Finalini helal olsun |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|