|
Yazar |
Konu  |
Kurt Cocuk
Üye

Turkey
İleti 17 |
İletim - 21/05/2005 : 16:50:08
|
Beyler bayanlar bana su ana kadar cıkmıs en güzel oyunu söylermisiniz (2004 ten bu zamana kadar olan)ben bazıların bitirdim yenilerini istiyorum
   |
|
scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585 |
İletim - 22/05/2005 : 12:45:18
|
Oyun söylermisiniz diyorsun ama herhangi bir şey belirtmediğin için kimse cevap yazmıyor. Ne tür oyunlardan hoşlanırsın? Hangi oyun firmalarının yaptıklarını beğenirsin? Hangi oyunları bitirdin? Aradığın oyun kolay mı zor mu olsun? Bu soruları cevaplandır önerelim. Ama mutlaka görmen gerekenleri kabaca sıralarsak: Half Life 2, Doom 3, Far Cry, Medal of Honor serisi, Broken Sword 3, Need For Speed U2, FM 2005, GTA San Andersan vs... |
HL2 Stats: http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730
TF2 Stats: http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2 |
 |
|
ChAtLaCk
Üye

Turkey
İleti 4 |
İletim - 26/05/2005 : 19:39:33
|
Half life 2 gayet güzel bir oyun |
umut |
 |
|
Assassin
Üye

İleti 140 |
İletim - 27/05/2005 : 16:45:21
|
"Still Life" eğer syberia oynayıp sevdiysen bu oyuna bayılacaksın. "Trackmania Sunrise" bi araba yarışı ama bildiğimiz gibi değil mesela 800 km hızla bi rampadan atlayıp uçmak manyak zevkli bu oyunu herkese tavsiye ediyorum. |
Nemesis |
 |
|
Kurt Cocuk
Üye

Turkey
İleti 17 |
İletim - 09/06/2005 : 11:01:07
|
alıntı: scorpionfa tarafından yazılan:
Oyun söylermisiniz diyorsun ama herhangi bir şey belirtmediğin için kimse cevap yazmıyor. Ne tür oyunlardan hoşlanırsın? Hangi oyun firmalarının yaptıklarını beğenirsin? Hangi oyunları bitirdin? Aradığın oyun kolay mı zor mu olsun? Bu soruları cevaplandır önerelim. Ama mutlaka görmen gerekenleri kabaca sıralarsak: Half Life 2, Doom 3, Far Cry, Medal of Honor serisi, Broken Sword 3, Need For Speed U2, FM 2005, GTA San Andersan vs...
saal bunlar icin ama her türlü oyun yazabilirsin gta san andersan yeni mi dene medim vice city den güzel mi |
 |
|
okangul
Üye

Turkey
İleti 23 |
İletim - 15/06/2005 : 11:53:57
|
half - life 2'yi kesinlikle oynamanı tavsiye ederim. üstelik oyun forumlarında da adın geçer takıldığın yerleri sorarsın :) far cry tavsiye edebileceğim diğer oyun. birinden sıkılınca diğerine geçerin. eğer ikisinden de aynı gün içerisinde sıkılırsan biraz need for speed under32 atarsın ve günü tamamlamış olursun. |
okan |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|