AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 YENİ OYUNLAR ARIYORUM
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Kurt Cocuk
Üye

Turkey
İleti 17

İletim - 21/05/2005 :  16:50:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Beyler bayanlar bana su ana kadar cıkmıs en güzel oyunu söylermisiniz (2004 ten bu zamana kadar olan)ben bazıların bitirdim yenilerini istiyorum

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 22/05/2005 :  12:45:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyun söylermisiniz diyorsun ama herhangi bir şey belirtmediğin için kimse cevap yazmıyor. Ne tür oyunlardan hoşlanırsın? Hangi oyun firmalarının yaptıklarını beğenirsin? Hangi oyunları bitirdin? Aradığın oyun kolay mı zor mu olsun?
Bu soruları cevaplandır önerelim. Ama mutlaka görmen gerekenleri kabaca sıralarsak: Half Life 2, Doom 3, Far Cry, Medal of Honor serisi, Broken Sword 3, Need For Speed U2, FM 2005, GTA San Andersan vs...

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2
Sayfanın En Üstüne Git

ChAtLaCk
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 26/05/2005 :  19:39:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Half life 2 gayet güzel bir oyun

umut
Sayfanın En Üstüne Git

Assassin
Üye

İleti 140

İletim - 27/05/2005 :  16:45:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
"Still Life" eğer syberia oynayıp sevdiysen bu oyuna bayılacaksın.
"Trackmania Sunrise" bi araba yarışı ama bildiğimiz gibi değil mesela 800 km hızla bi rampadan atlayıp uçmak manyak zevkli bu oyunu herkese tavsiye ediyorum.

Nemesis
Sayfanın En Üstüne Git

Kurt Cocuk
Üye

Turkey
İleti 17

İletim - 09/06/2005 :  11:01:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
scorpionfa tarafından yazılan:

Oyun söylermisiniz diyorsun ama herhangi bir şey belirtmediğin için kimse cevap yazmıyor. Ne tür oyunlardan hoşlanırsın? Hangi oyun firmalarının yaptıklarını beğenirsin? Hangi oyunları bitirdin? Aradığın oyun kolay mı zor mu olsun?
Bu soruları cevaplandır önerelim. Ama mutlaka görmen gerekenleri kabaca sıralarsak: Half Life 2, Doom 3, Far Cry, Medal of Honor serisi, Broken Sword 3, Need For Speed U2, FM 2005, GTA San Andersan vs...

saal bunlar icin ama her türlü oyun yazabilirsin gta san andersan yeni mi dene medim vice city den güzel mi
Sayfanın En Üstüne Git

okangul
Üye

Turkey
İleti 23

İletim - 15/06/2005 :  11:53:57  Bilgileri Göster  okangul'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
half - life 2'yi kesinlikle oynamanı tavsiye ederim. üstelik oyun forumlarında da adın geçer takıldığın yerleri sorarsın :)
far cry tavsiye edebileceğim diğer oyun. birinden sıkılınca diğerine geçerin.
eğer ikisinden de aynı gün içerisinde sıkılırsan biraz need for speed under32 atarsın ve günü tamamlamış olursun.

okan
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000