AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Basketbol
 NBACAFE
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

rodman_91
Üye

İleti 2

İletim - 24/05/2005 :  21:47:40  Bilgileri Göster  rodman_91 için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Anladığım kadarıyla burda basketboldan ve nba'den anlayan kişiler var,kendine ve nba bilgisine güvenen arkadaşlar bu haftasonu açılacak olan www.nbacafe.net sitesine gelirlerse seviniriz
saygılarımla...

not:foruma kayıt olan arkadaşlar rodman@gamersolid.com'a bir mail atarak haber verirlerse sevinirim

ReiSeM
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 09/08/2005 :  11:41:41  Bilgileri Göster  ReiSeM'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Forumumuz acıldı ve en iyi spor sitesi forumları arasına girdi.1 ayda sadece

www.nbacafe.net/forum

Gelecek sezon için yorumcu ve mod alınacaktır bilginize.Bi uğrayın sitemize umarım beğenirsiniz.
Sayfanın En Üstüne Git

Goquay
Üye

Turkey
İleti 184

İletim - 11/08/2005 :  14:49:05  Bilgileri Göster  Goquay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Site su an bakımda giremiyorum :(

Myself hate to make
Sayfanın En Üstüne Git

imparator_551
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 17/08/2005 :  16:55:41  Bilgileri Göster  imparator_551'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
güzellll

oyungrubu.forumkuruldu.com a bekleriz.....
Sayfanın En Üstüne Git

ReiSeM
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 23/08/2005 :  15:45:19  Bilgileri Göster  ReiSeM'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ana sayfayı su an yapıyoruz forumumuz aktiftir bi kaç güne akdar anasayfayı acacağız içöinde nba ile ilgili jhersey olacaktır
Sayfanın En Üstüne Git

ReiSeM
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 26/08/2005 :  13:12:59  Bilgileri Göster  ReiSeM'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Anasayfanın yüzde 70lik kısmı bitti video ve wallpaper arsiv sayfaları kaldı onları hallediyoruz...

forumdada subforum olayını ve bi cok yenilik yaptık...

www.nbacafe.net
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000