AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 İlk göz ağrısı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 26/05/2005 :  20:22:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Biraz nostalji yapayım dedim; her ne kadar, son günlerde forumda açılan başlıkların büyük bir kısmı, lise yıllarında hatıra defterlerimize doldurduğumuz "Issız bir adaya düşseniz yanınıza alacağınız üç şey ne oldurdu?" tipinde olmaya başlasa da... (Cümleye bak! )
Oyunlarda ki "İlkleri" ve kısa yorumlarını yazalım. Belki aynı şeyleri yaşamışşızdır.
İlk oynadığım elektronik oyun:
Cibilik cibilik: (Bu nasıl isim demeyin. Adını bilmiyorum valla. Arkadaşla aramızda bu ismi takmıştık. Böyle sesler çıkardığı için olsa gerek.) Küçük el oyun konsoluydu. Minicik bir şeydi. Yukardan koyunlar yayıyordu. Bizde bir kaplumbağayı yönetip sağ sol yaparak suya düşmelerini önlüyorduk.
Tetris: Satışlarında patlama yaşandığı bir dönemdi.
İlk arcade oyunu(Halk dilinde atari):
Caddillac and dinasours (halk dilinde mustafa) , Out Road, Doulble Dragon, Shadow Dancer: Hangisi ilkti hatırlamıyorum. Ama Doulble Dragon olsa gerek. Ama oynamış sayılmam. Çünkü makina demo gösteriyordu, bizde oynuyor sanıyorduk.
İlk konsol oyunu:
Mario: 8 bitlik makinalardan biriydi. sanırım pek çoğumuz oynamışşızdır.
Twisted Metal: Unutmak mümkün mü? Playstation da oynadığım ilklerden biri.
İlk pc oyunu:
adını hatırlamıyorum çoğunun. Zaten oyun oynayalım diye oynuyorduk. Yani amaçsızca oynanan şeylerdi.
Snake ti sanırım biri, hani cep telefonundakinden. Duvarları kemirip taşları düşürdüğümüz bir şey daha vardı. Birde Motor yarışı vardı.
İlk severek oynadığım pc oyunu:
Prince of Persia: O güne kadar hiç bir oyunu bu kadar sevmemiştim ve bitirmek için bu kadar kasmamıştım. Ama bir türlü bitmedi. Hile yapmadan tabi. Hala da bitirmiş değilim.
Lotus: Böyle bir yarış oyunu daha yoktu piyasada.
Doom: Yalan söylemeyim, o dönemde bir türlü oynayamadım. Beş diketlik devasa(!) bir oyundu. Ama ben bir türlü lanet dos ortamında oyunu kurmayı beceremedim.
İlk oynadığım multiplayer oyun:
Duke nukem 3D: O güne kadar "Versus" lardan başka çok oyunculuk tadını tatmamıştım. Müthiş bi deneyimdi.
Carmageddon: Multiplayer tadı daha da bir başkalaştı bu oyunla. Üstelik çeşitli oyun seçenekleride harikaydı.

Daha bir sürü ilkler sıralanabilir. Ama önce mesajlar gelmeye başlasın, aklıma gelmeyenler sizlerin "ilkleriyle" canlanacaktır.

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 26/05/2005 :  20:29:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Güzel konu valla, eline sağlık .
Anılar canlandı...
Arcade olarak sanırım Street Fighter ve Final Fight
PC olarak, ilk oyunum Prince of Persia olabilir. Doom, Wolfenstain 3D, Volfied, Lotus, Motor ve Basket(Bbal), C&C, Dune 2, akla gelenler.
Multi olarak, ilk Fifa 99
Sayfanın En Üstüne Git

SINISA_11
Üye

Turkey
İleti 175

İletim - 26/05/2005 :  20:55:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
valla 4 yasında atariyle baslamıstım ılk bı helıkopterlı savas oyunu oynuodum adını hatırlamıorum sonra marıo olarak devam etti ama asıl ps1 ve pc yı sayalım

pcde ılk oynadıgım oyun : undying (zaten fazla oyun oynamadım sistem pek iyi degil )

ps1de ilk oynadıgım oyun ise : formula 1 98
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 27/05/2005 :  00:34:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İlk'ler kolay kolay unutulmaz.
İlk atari oyunum Shinubi idi (: Hey gidi günler....
Pc'de oynadığım ilk oyun Eye of the Beholder'dır.
Multi olarak ilk oyunum MUonline idi ondada geçenlerde hack'lendim (:
En çok severek oynadığım oyun PP Hammer'dır. Amiga zamanının klasiklerindendir kendisi.
Amigada oynadığım ilk oyun Agony idi.
Pc'de en çok severek oynadığım oyun kesinlikle NWN'dir
Ve hiç bir zaman ps yada ps2'im olmadı ):

Not: Buraya birşeyler yazacaktım ama vazgeçtim.
Sayfanın En Üstüne Git

CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 27/05/2005 :  17:58:31  Bilgileri Göster  CANPOLATALEMDAR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İlk oynadığım oyun NFS 3:HOT PURSUIT
Sayfanın En Üstüne Git

zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303

İletim - 27/05/2005 :  19:10:34  Bilgileri Göster  zeggy_557'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arcade olarak Mortal Kombat olması lazım...
Tetris ilk konsol... (Sonra şu TV atarilerinden almıştık onda da Mortal kombat oynardım, hala da oynarım)...
PC'de ilk oyunum Animaniacs: A Gigantic Adventure (daha 7 yaşındaydım)...
PS1'da ilk oyunum CMR2 olacaktı...
İlk GBA oyunum GTR 2...
İlk multi oyunum Ultima Online (LAN'daki CS partilerini saymazsak)...
En sevdiğim oyun: Worms:World Party...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000