AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 İlk göz ağrısı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

cool_einstein
Üye

Turkey
İleti 46

İletim - 07/06/2005 :  23:56:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ilk ps oyunum fifa world cup 98 maç sırasında karşı takıma geçip kendi kaleme gol atıyordum devamlı oynadığım ilk pc oyunumda cm 2001-2002
en beğendiğim ise prince of persia(en son çıkanı) nba live 2005 nfs underground 2 ve sims 2
Sayfanın En Üstüne Git

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 08/06/2005 :  23:56:31  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bizim mahallede bi ateri salunu açılmıştı.... cadı diye bi oyun vardı labirent gibi bi oyun cadı falan çıkıyor :) ama o zaman delisiydim tabiii :)) şimdi hiç bir yerde bulamayız belkide ... iyi nostalji oldu hee :))

saygılar ....

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git

endoras007
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 09/06/2005 :  19:19:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben ilk 5 yaşındayken bilgisayarda hugo ve mario oynuyordum sonra atarilere başladım uçaklı bir oyun vardı onu oynardım.
Sayfanın En Üstüne Git

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 10/06/2005 :  19:11:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ha aklıma gelmişken... ilk oynadığım 3d oyun:Ken diye bir şeydi. Yani en azından bu isimle çalıştırıyordum. Hani ekran koruyucu labirent var. Onun kadar iğrenç bir şeydi, ama bir o kadarda farklı bir deneyimdi.

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 10/06/2005 :  20:32:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
cibli ciblik'i tekrar okuyunca aklıma geldi, ben de ufak tetrise benzeyen bir konsolum (uhahaha ne konsol ama) olduğunu hatırlıyorum. Karşıdan arabalar geliyordu, allta başka bir arabayı onlardan kaçırıyordun. Tetris'ten önceydi bunlar, o zamanlar tek oyun olurdu alette; o da dijital saatler gibi. Mesela arabalar önce üst satırda olurdu, sonra alt satırda, sonra bir alt satırda... Bir tane daha vardı ama onda ne oyunu vardı hatırlamıyorum. İlkokul 1-2 anılarım bunlar.

Bu arada yaşlanmışız yaw... Yeni nesil counter'dan, nfs'den bahsediyor :S
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000