AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 HAYAL KIRIKLIĞI YARATAN FİLMLER
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

t.H.e W.i.Z.a.R.d
Üye

Turkey
İleti 287

İletim - 10/06/2005 :  16:12:28  Bilgileri Göster  t.H.e W.i.Z.a.R.d'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Star Wars episode 3:Revenge of the sith

ben (birazda anlatanların gazıyla) çok şey bekliyodum filmden ama beklediğim gibi çıkmadı.ama film kötü diildi yinede.
Sayfanın En Üstüne Git

DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356

İletim - 11/06/2005 :  12:04:32  Bilgileri Göster  DeMoN_HuNtEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Spiderman 2 kesinlikle. çünkü filmi bi aşk filmine çevirmişler . berbattı

Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz?
Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim.
Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Sayfanın En Üstüne Git

nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187

İletim - 12/06/2005 :  00:49:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
metallic_white tarafından yazılan:

[quote]HASSOOO tarafından yazılan:

lotr için hayal kırıklığı diyemem

Çok haklısın HASSOOO kardeşim. İnsanlar neden tek yönlü düşünmekte ısrar ederler anlayamıyorum. Yapılacak film eğer bir kitaptan esinlenilerek yapılıyorsa; o film direk kitabın fotokopisi olarak çekilirse sinema prensiplerine aykırılık teşkil eder. Yönetmen ve kurgulayan kendinden ufak tefek şeyler katmalıdır ki yaratıcılık (ki bu sanatın başlıca temasıdır) ön plana çıkmalıdır.

Amacım tartışmak değil, tüm görüşlere saygı duymak lazım, mesele filmin kötü olması değil, beklentilerimi karşılayamaması.
Kral'ın dönüşü beni tatmin etmedi, yoksa bir çok filme tercih ederim ve şu ana kadar 3 defa izledim, daha da izleyecem.
Sayfanın En Üstüne Git

nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187

İletim - 12/06/2005 :  00:52:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
HASSOOO tarafından yazılan:

Benim için hayalkırıklığıydı, yüzük kardeşliğini izlediğimde müthiş bir keyif aldım. Üstelik kitaba tam olarak da sadık kalınmamıştı ama başka hiç bir film beni bu kadar etkilemedi.
Sayfanın En Üstüne Git

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 12/06/2005 :  00:57:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
nurettinki tarafından yazılan:

alıntı:
metallic_white tarafından yazılan:

[quote]HASSOOO tarafından yazılan:

Çok haklısın HASSOOO kardeşim. İnsanlar neden tek yönlü düşünmekte ısrar ederler anlayamıyorum. Yapılacak film eğer bir kitaptan esinlenilerek yapılıyorsa; o film direk kitabın fotokopisi olarak çekilirse sinema prensiplerine aykırılık teşkil eder. Yönetmen ve kurgulayan kendinden ufak tefek şeyler katmalıdır ki yaratıcılık (ki bu sanatın başlıca temasıdır) ön plana çıkmalıdır.

Amacım tartışmak değil, tüm görüşlere saygı duymak lazım, mesele filmin kötü olması değil, beklentilerimi karşılayamaması.
Kral'ın dönüşü beni tatmin etmedi, yoksa bir çok filme tercih ederim ve şu ana kadar 3 defa izledim, daha da izleyecem.

Tüm görüşlere tabiki saygı duyuyorum, ama önceki yazımın sonunda da yazdıklarımın kişisel görüş olmadığını yazmamıştım, yani bana yazılacak cevapların da "kişisel görüş" olarak gelmemesi için yazdım bunu. Ama neyse dediğin gibi tartışmaya gerek yok, sen yine de beğenmiyorsan saygı duydum, eğildim hatta.

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000