AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 ne bu herkes mysterious island?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Soldier
Üye

Turkey
İleti 304

İletim - 06/06/2005 :  15:02:27  Bilgileri Göster  Soldier'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İşte sorunda burda ya nasıl birleştirecem falan kontrolleri hiç bilmiyorum.Daha ayrıntılı anlatabilir misin HeXen?Ya da msn ini ver ordan konuşalım.

İmza atamadım, parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

Soldier
Üye

Turkey
İleti 304

İletim - 06/06/2005 :  15:53:54  Bilgileri Göster  Soldier'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yani bu cevizi falan nasıl birleştirecez?Nası ateşe atacaz?Fareyle mi klavyeyle mi?Yqrdım Lütfen...Takılıp kaldım.(Kal geldi bana :)

Sayfanın En Üstüne Git

Falanca
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 06/06/2005 :  17:20:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunu oynarken herhengi bir yere sağ tıkla önüne başka bir pencere açılıyor o pencerede aldığın malzemeler var orda cevizin üzerine sol tıkla sonra taşın üzerine sol tıkla bu şekilde birleştir sonra yengeçi,midyeyi.. ateşe atmak için bu sefer midyenin üzerini sol tıkla sonra onu ateşin üzerini at(ateşe tıkla) elindeki şeyleri bırakmak içinde ordaki boş kutucuklardan herhangi birini seç
Sayfanın En Üstüne Git

Soldier
Üye

Turkey
İleti 304

İletim - 06/06/2005 :  19:23:58  Bilgileri Göster  Soldier'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Saol.Bi de ateşin nerde olduğunu söler misin?

Sayfanın En Üstüne Git

Falanca
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 06/06/2005 :  19:52:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hani sonu kapalı yukarıya doğru çıkan bir merdiven varya o merdivenin başında kenarda bir oyuk var oraya git yerde küller var yine boşluğa sağ tıklayıp malzemeleri aç orada mercekle kuru otları ve papatya gibi olan sarı beyaz birşey var onu birleştir eğer merceği almadıysan yerini söylüyorum yengeçleri aldığın tarafa girerken başında yerlere bak bir yerinde işaret çıkıyo orayı kaz bir sandık çıkıcak onu paslı anahtarla aç içinden çıkan hasarlı teleskopuda paslı çiviyle birleştir merceği çıkar veya merceksizde yapabilirsin taşla sahildeki yarısı kuma gömülü tahta parçasına vur ucu kırılıp yere düşecek yere düşen metal parçasını taşla birleştir kıvılcım yaratıcaksın sınra o kıvılcımı tahtayla birleştir ateş yaratıcaksın o ateşide o küllerinin üzerine koy ateş yanar sonra üzerinde pişirebilirsin
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000