nie LGS ye girmek için bizi ilkokuldan sonra üç yıl daha bekletiyorlar halbuki lgs de çıkabilecek soruları ezberleyerek herkes bir yılda inek gibi çalışarak LGS ye girbilir örneğin ben 6'ya gidiyorum bugün özel okullar sınavını çözdüm 62,33 net yaptım hemde hiç çalışmadan yani sadece yaz tatili boyunca yedinci ve sekizinci sınıf konularına çalışsam heralde en az seksen net falan yaparım heralde.
Sana neden 3 yıl bekletiyorlar söyliyim: 1- 62,33 netle hangi liselere girebiliyorsun? Bu liseleri istiyor musun? 2- Herkes senin gibi mi yapıyor? 3- LGS'de çıkabilecek soruları ezberlemek diye bir şey yoktur. LGS son 6 belki de daha fazla yıldır yorum ağırlıklı.
Ya tozu dumana katacaksın, ya da tozu dumanı yutacaksın...
yalnız ben 62,33 le bir yere girebilerim demiyorum hatta 62,33 yani altıncı sınıf testine göre bayağı kötü bir sonuç zaten ben genellikle en az 95 yapıyorum zaten ama yani ben özel okullar sınavını yaptım 70 doğru 19 yanlış 11 boş diyorum bu 30 soru için nie iki yıl daha okumam gerekiyor hızlandırılmış eğitimle (ayrıntısız) yani iki ayda ben bu otuz soruyu yapabilecek duruma gelebilirim demek istiyorum
ve ayrıca yorum sorularıının ağırlıkta olduğunu bende biliyorum eğer bole olmasaydı zaten altıncı sınıf soruları yirmi otuz tane var anca bunları yapardım bide türkçeyi
bilmiyordum sevgili soldier arkadaşım vallamı harbiden altıya mı gidiyorsun inanmıyorum ciddimi bide sen seneye bilfene gidicem de dersin şimdi hatta numaramda 1547 dersin ben bilirim seni