|
| Yazar |
Konu  |
|
cool_einstein
Üye

Turkey
İleti 46 |
İletim - 07/06/2005 : 21:28:04
|
ben o 30 soruyu demiyorum ama yani herkes ezbere dayalı sınavlara girio madem sınav yapıyosun bari bir iki yıl beklemeden insanları istediği zaman yap yani istesem bende üç dört ayda ölüp ölüp günde 5 saat ders çalışırım 4 tane deneme çözerim oks de istediğim yere girerim
|
 |
|
|
NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785 |
İletim - 07/06/2005 : 21:47:49
|
| O çözdüğün testleri dersanede ya da evde çözdün sanırım einstein. Yani henüz gerçek bir sınava girmedin? Sınav stresini bilmiyorsun... İşin birçok boyutu var, bu sadece bir örnek... |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 07/06/2005 : 22:58:07
|
Sınav ortamı her zaman daha farklıdır ...
|
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 07/06/2005 : 23:19:49
|
| ünvan, gerçi kilidi yemişsin ama bomkonger ciddiydi :) |
 |
|
|
cool_einstein
Üye

Turkey
İleti 46 |
İletim - 07/06/2005 : 23:21:22
|
| ben bunlara hiç inanmıyorum valla hiç bana böyle bisey olmadı sadece bi sınavda sınavın sonlarına doğru heyecanlanmıştım onda da bilfende %100 burs kazandım ve bir de çevre kolejinin düzenlediği matematik olimpiyatlarında takım yarışmasından önce heyecanlanmıştım(bilgi yarışması gibi soruların ortalama 30 saniye süreli olduğu bir yarışma) ve onda da İstanbul Birincisi olduk |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|