AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Milli Takımın düzelmesi için ne gerekli
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314

İletim - 10/06/2005 :  18:23:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kimse gitmesin bence biz eleştiri yapanlar gitsin veya mümkünse daha ileri ve çağdaş bir taraftar ve medya kitlesi zembille aşağı düşsün ki milli takım işini daha rahat yapsın.
bir sene evveline kadar hakan bıraksın diyenler şimdi niye alınmıyo diyo veya dünya 3. yüz niye 2.lik hesapları yapıyoruz diyorlar
milli takımın avrupa veya dünya finallerine grup birincisi olarak gittiğini gören varsa sölesin. biz en iyi zamanlarımızda birinci olamadık şimdi bu daha yeni oturmaya başlayan milli takımla mı 1. olcaz üstelik hiçbir zaman bizim grupta bu kadar çok iddalı takım yoktu. biz dünya 3. sü olduk niye avrupa şampiyonu yunanistanı bırakın yenmeyi gol bile atamadık diyen güzel spor yazarlarımız var. gerçi bir fenerli olarak en beğendiğim yazar olan hıncal uluç bile sapıttıysa hepsi sapıtır heralde
asla milli takım hatasız demiyorum daha iyi olabilirdi ama bunun suçlusu kimsenin işini düzgün yapmasına izin vermeyen biz taraftarlar ve medya değilmi o yüzden ben herkes kalsın bu geri kafalılar gitsin diyorum

what is done is done...The king is king
Sayfanın En Üstüne Git

fameryaa
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 10/06/2005 :  20:20:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
CANPOLATALEMDAR tarafından yazılan:

Gerçektende Ersun Yanal bu kafayla giderse,Dünya Kupaları bizim için hayal olur.Ersun Yanal gitmeli diyorum bende

sana katılıyom CANPOLATALEMDAR Gerçektende Ersun Yanal bu kafayla giderse,Dünya Kupaları bizim için hayal olur.Ersun Yanal gitmeli diyorum ben de
Sayfanın En Üstüne Git

Jeta
Üyeliği Kilitli

Italy
İleti 0

İletim - 10/06/2005 :  20:23:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar bence yanlış yoldasınız ersun yanalda bişey yok.bence takım daha atik daha forwet takılırsa daha yüklenirse karşı takımın kalesine GOL de gelir...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000