Arkadaşlar büyük bir zevkle kurduğum ve 2 günde geldiğim bölümü nerdeyse 2 aydır geçemiyorum.Bölümü tarif etmeye çalışayım. Şu yerden çıkan çekirge gibi şeylerin en sonuna geldim. Vadi gibi bir yerdeyim eskisinden çok büyük daha bi yaratık var. truva atına benziyo. yukarıdaki makinalı adamım sayesinde onu da öldürdüm. İçinden top gibi bişey çıktı.fırlatılınca içinden kelebekler çıkan yeni bir silah. daha sonra yukarıdaki makinalı adamımın altındaki kapıdan içeri girdim yerde yaralılar ve uyuyan adamlarımız var. o yerden bir türlü ilerleyemiyorum. sondaki kapı açılmadı bir türlü. lütfen yardım edin. nasıl ilerleyeceğim
Olması gereken,ilk aşağı atladığında dediğin gibi büyük yaratığı deviriyorsun.İşin bittiğinde kapı açılacak ve dost yaratıklardan biri gelip,öldürdüğün yaratığın içinden böcekleri yönlendireceğin silahı sana verecek ve beni takip et diyecek.Bundan sonrası silahı deneme yerine gelinceye kadar(kapalı bir kapıyı açacak ve mağaraya girişi kapalı bir yere geleceksin).Burda yaratık seni yönlendirecek,elindeki silahı kazıklı yer(maket asker var) at,yaratıkları oraya yönlendir o bitince ikinciateş(alternatif fire)ile yaratıkları kendine çekmeyi yani çağırmayı öğreneceksin.İşlemler bittiğinde yaratık işaret verecek ve yukarıdaki adam mağara girişindeki engeli kaldıracak uzun ve böcekleri kontrol edeceğin bir bölüm başlayacak.Yani kapalı yerleri diğer adamlar açacak. Bunlar olması gereken,malüm nedenlerden:)(?)yapay zeka aksaklıkları olduğu için,olması gerekenler olmuyor yani yaratık kapıyı açmıyor veya açacakta o bilgiler kayıt dışı yaratık öyle sana bakıyor:) Sana tek söyleyebileceğim vadiye atlamadan önce kendini hazırla ve ölmeden bölüm sonunu getir eğer yapay zeka takılmazsa dediklerim gerçekleşecek.
vadiye atlamadan kaydettim ölmeden kapıya kadar geldim en az 5 kez denedim kapıyı açmadı. hatta yaratıkla savaşırken bile kaydettim. kapının hemen önünde öldürdüm gene olmadı. bizim yaratık hala bana malak malak bakıyor :) konsoldan müdahele ile atlatamaz mıyım. oyunu silip yeniden install yapsam aynı şey olacak gibi geliyor. 2. kapıyı nasıl açtırıcam?