|
Yazar |
Konu  |
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 11/06/2005 : 19:38:03
|
ya arkadaşlar 30 tane şehir ele geçirdim ama halk sürekli isyan ediyor. bu isyanlara nasıl son vericem lütfen yardım edin isyancılarla uraşmaktan başka şehir ele geçiremiyorum  |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
|
CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365 |
İletim - 11/06/2005 : 19:48:40
|
Şehiri ele geçirdiğin ilk anda orada bulunan halkı kes.İsyan filan kalmaz. |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 11/06/2005 : 22:40:19
|
halkı öldürüyorum ama birkaç yıl sonra yine isyan ediyorlar ve bu şehirlerdede sürekli kral bulunduruyorum ama sonuç yine isyan |
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621 |
İletim - 12/06/2005 : 21:34:48
|
kral bulunduruyosan vergileri düşük tut...
saygılar... |
atlayanbaba... {{{Yalan ne kadar büyük olursa. İnananda o kadar çok olur......}}} |
 |
|
aWeSquaD
Üye

Turkey
İleti 4 |
İletim - 13/06/2005 : 10:43:12
|
yaa herkez neden katletme taraftarı analmıyorum sorun oraya koydugun generalde ılk once onun ozellıklerıne zıt bı generallı oraya konuslandır ayrıca ıstayn cıkacak yerler kendını bellı edıyor bu yuzden bolca asker barındır. unutmayın halkı katlederseız ekonomınız zarar gorur cunku ınsan sayısı azalıyor boylelıkle vergıler dusuyor |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 13/06/2005 : 20:13:58
|
vergileri nasıl düşürecem |
william shakespeare |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|