AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Rome Total War İsyan
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 16

kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021

İletim - 21/06/2005 :  21:08:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bak bunu hiç denememiştim
hemen deneyeyim bari

Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...

İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete.
Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte...
Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken...
Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.

william shakespeare
Sayfanın En Üstüne Git

astek
Üye

İleti 10

İletim - 15/08/2005 :  02:45:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar çok güçlendim ama kalemde sağlam, şehrimide geliştirdim ama isyancılar beni anında dışarı atıyor. Diğer ülkelerin hepsini bitirdim, Romaya saldıracakken olacak işmi.. Ne yapabilirim sizce lütfen oyunun profesyonellerinden yardım bekliyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

salamon043
Üye

İleti 15

İletim - 31/08/2005 :  16:30:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
[quote]astek tarafından yazılan:

arkadaşlar çok güçlendim ama kalemde sağlam, şehrimide geliştirdim ama isyancılar beni anında dışarı atıyor. Diğer ülkelerin hepsini bitirdim, Romaya saldıracakken olacak işmi.. Ne yapabilirim sizce lütfen oyunun profesyonellerinden yardım bekliyorum.
----------------------------------------------------------------
Ticari ilişkilerin zayıftır. diğer devletlerle olan ticari anlaşmalarını yenile. Savaş yaptığın devletlerle ateşkes imzala. Ticari ayrıcalık iste. Barış yaptığın devletin şehrine hemen saldırma. Almak istediğin şehirde isyan çıkmasını bekle.
Ekonomin eğer güçlü olursa şehirlerinin hiç birinde isyan çıkmaz ve çok az askerle şehrinizi yönetebilirsiniz.
şehirleri başında mutlaka aileden birini bulundur. 60 yaşın üzerindeki valilerin yanına gençleri koy ki hem tecrübe kazansın hemde yaşlı olan vali öldüğünde şehirde isyan çıkmasın.
Sınır komşularınla iyi geçinmeye bak. Çünkü ençok ticareti onlarla yapacaksın. Ekonomi sayfasına baktığında ticari gelirlerinin diğer tüm gelirlerinin 4, 5 katı olması gerekir. Şehirleri sadece vergi,tarım,maden vb. gelirlerle yönetemezsin.
Bana göre bu oyunun ana felsefesi ticaret.ticaret.ticaret.
Nopolyon'un da dediği gibi para...para...para...

Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 01/09/2005 :  01:19:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar kaleyi aldığınızda ikinci seçeneği kullanın halkı keserseniz habire isyan çıkar.Bunu yaparsanız eğer en azından 15 yılda bi çıkar

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 01/09/2005 :  20:58:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence halkı kesin özellikle büyük şehirlerde çünkü halkı yok ettikten sonra yetişen halk roma kültürüyle yetişiyo

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 16 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000