AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Rome Total War İsyan
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 16

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 02/11/2005 :  17:23:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
heralde 50.kaleyi fethetmişsindir 50 tane yerleşim birimi almak campaign görevin yani romayı krallıktan imparatorluk haline getirmek bu arada hiç m.s geçen var mı ben m.ö 28'e kadar geldim

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 03/11/2005 :  11:13:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben gelcem 50. şehre gelemiom:( senato kılıklılar kilikyadan çık,iyonyadan çık deyip duruyor çıkıyorum her seferinde amma senato sevgisi fullden yarıya düşüverdi hiç görev kaçırmadıım halde nedendir?
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 03/11/2005 :  11:25:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya senatoyu boşverin ya çok kıllık yapıyo mesela BENDE Bİ ARA her turnde klan liderinin intiharını onayla klan liderini değiştir diyodu sinirlendim daldım senatoya senatoyu dağıttım bu arada aileler arası savaşları mutlaka siz yönetin ama diplomasiyide önem verin diplomatarla ucuza kaç tane yeşil olan brutii miydi neydi onların ordularına rüşvet vererek kendi saflarıma geçirdim

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 03/11/2005 :  16:30:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaw paladin kendini kasma.Ben epey yer fetedince mesaj geldi ''chance for power'' diye daha önce roma ya saldırınca saldırmama izin vermiyordu o mesajdan sonra bir saldırdım brutileri scipileri romayı fetettim.
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 03/11/2005 :  19:19:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya ben romaya daldıktan sonra yeşillerle büyük savaştaydım italyayı fethettim yalnız yeşillerin capitalini bilerek ele geçirmedim çünkü yeşillerin topraklar karadenizin kuzeyinde tek kalmıştı böylece hem oraya general götüremediler hem de isyandan kaybettiler ayrıca 48 kale fethetmiştim 50 için 2 kale lazımdı ve yeşillerin iki klaesi kalmıştı ikisinide kuşattım aynı turn içinde dayanack güçleri kalmadı ve bitti

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 16 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000