|
Yazar |
Konu  |
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 02/11/2005 : 17:23:45
|
heralde 50.kaleyi fethetmişsindir 50 tane yerleşim birimi almak campaign görevin yani romayı krallıktan imparatorluk haline getirmek bu arada hiç m.s geçen var mı ben m.ö 28'e kadar geldim |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 03/11/2005 : 11:13:31
|
Ben gelcem 50. şehre gelemiom:( senato kılıklılar kilikyadan çık,iyonyadan çık deyip duruyor çıkıyorum her seferinde amma senato sevgisi fullden yarıya düşüverdi hiç görev kaçırmadıım halde nedendir? |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 03/11/2005 : 11:25:35
|
ya senatoyu boşverin ya çok kıllık yapıyo mesela BENDE Bİ ARA her turnde klan liderinin intiharını onayla klan liderini değiştir diyodu sinirlendim daldım senatoya senatoyu dağıttım bu arada aileler arası savaşları mutlaka siz yönetin ama diplomasiyide önem verin diplomatarla ucuza kaç tane yeşil olan brutii miydi neydi onların ordularına rüşvet vererek kendi saflarıma geçirdim |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
umutcanuguz
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 03/11/2005 : 16:30:33
|
yaw paladin kendini kasma.Ben epey yer fetedince mesaj geldi ''chance for power'' diye daha önce roma ya saldırınca saldırmama izin vermiyordu o mesajdan sonra bir saldırdım brutileri scipileri romayı fetettim. |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 03/11/2005 : 19:19:36
|
ya ben romaya daldıktan sonra yeşillerle büyük savaştaydım italyayı fethettim yalnız yeşillerin capitalini bilerek ele geçirmedim çünkü yeşillerin topraklar karadenizin kuzeyinde tek kalmıştı böylece hem oraya general götüremediler hem de isyandan kaybettiler ayrıca 48 kale fethetmiştim 50 için 2 kale lazımdı ve yeşillerin iki klaesi kalmıştı ikisinide kuşattım aynı turn içinde dayanack güçleri kalmadı ve bitti |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|