lütfen yardım edin oyunun başında gandalf ie avaşı kazanıyorum ardından üç tane bölüm açılıyor bunlardan sisli olanı geçemiyorum.bir iki saat oyndıktan sonra oyundan çıkıyorum ama geçtiğim yerleri baştan oynamak zorunda kalıyorum neden uzun süre oynamak içinde para yok(İNTERNET CAFEDEN OYNUYORUM) sisli bölümü geçmeme yardımmmmmmmmm
oynadığın oyun orjinal değil o yüzden çok zor. yapılacak tek şey orjinal oyunu kurmak onuda cafenin sahibine yaptırabileceğini sanmam. sonuç olarak ya kendin orjinalini alıp oynayacaksın yada oyunu oynamayacaksın (:
O adamı Türkiye Lord of the rigsi kopyalayıp intertnet kafesinde oynatanları cezalandırma derneğine şikayet et o zaman internet kafeyi kapatırlar ve bir daha kimsede internet kafesinde kopya oyun oynatmaz.......keşke öyle birşey olsada millet kopya oyun almasa....
Server : Cypher Level : 79 Race : Elemental lord Name : bL4cKm4GiC
hayır oyunun orjinal olup olmadığıyla hiç bi ilgisi yok oyundayken esc ye basıp zorluk derecesini easy ye al oyun kolaylasıyo canın daha zor bitiyo daha geç ölüyosun yani orc larıda kolay öldürüon
oyun gerçekten çok zor ama maniach tranier a gerek yok bende istiyodum treanırını ama treanırı bulmadan oyunu bitirdim ama oyunu kafayı yemeden bitirmek istiyosanız indirin:)