AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 türkiye nin ilk silah oyununu biliyomusunuz?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

numlock1990
Üye

Turkey
İleti 244

İletim - 15/06/2005 :  11:50:39  Bilgileri Göster  numlock1990 için bir ICQ İletisi Gönder  numlock1990'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  numlock1990 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
türkiye nin ilk defa tek bir kişi tarafından yapılan ve ırak taki savaşı anlatan ilk türkçe oyunu KORİDOR..

(¯`·._.·[R|ZA HÂN ¥lLMAz]·._.·´¯)®©™

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 15/06/2005 :  13:55:13  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
evet biliyoerum da ne var bunda? bi oyun dergisi vermisti hatirladigim kadariyla.
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 15/06/2005 :  14:40:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İlk türkçe oyun değil.
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 15/06/2005 :  21:49:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben biliyorum.Oyun bir türk programcı tarafından quake 3 motoru kullanılarak yapılıyor.Sİlahlar ve diğer malazemelerin modellemesi piyasada bulunan diğer oyunlardan alınıyor.(Örneğin silahlar cs)
Sayfanın En Üstüne Git

numlock1990
Üye

Turkey
İleti 244

İletim - 16/06/2005 :  11:24:04  Bilgileri Göster  numlock1990 için bir ICQ İletisi Gönder  numlock1990'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  numlock1990 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet özellikle tek bir kişi tarafından yapılması açık söylemek gerekirse beni çok etkiledi.Belki size normal gelebilir ama ben bu konularda biraz telaşlıyımdır da...General in söyledikleri de doğru bu arada ilk türkçe oyun değilmiş bu yanlışımı da düzeltiyim dedim beni uyardığı için General e teşkkürler...

(¯`·._.·[R|ZA HÂN ¥lLMAz]·._.·´¯)®©™
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 16/06/2005 :  13:35:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ne demek her zaman buradayım.:)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla