|
Yazar |
Konu  |
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 22/06/2005 : 15:03:11
|
parasite eve 2 ise takıldığın teri yaz yardımcı olayım |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
angelozlem
Üye

Turkey
İleti 10 |
İletim - 22/06/2005 : 21:04:51
|
parasite eve 2 yi,şuan için geçebiliyorum ama takılırsam senden yasrdım alabilirim diğmi benim asıl takıldığım oyun medi evıl 2,aylardır oyunu geçemiyorum bende tekrar tekrar oynuyorum belki almadığım yada yanlış yaptığım bişey vardır ama malesef yok,eğer bu oyun hakkında bi bilgin varsa çok sevinirim bye |
I LOVE DAVİD BOREANAZ-ANGEL |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 23/06/2005 : 02:38:16
|
valla bitireli yıllar oldu, yinede takıldığın yeri tam olarak yazarsan bir bakarım |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
angelozlem
Üye

Turkey
İleti 10 |
İletim - 23/06/2005 : 11:45:36
|
yıllar oldu he ,ben daha 2. cd ye yeni geçtim ,sağol inşallah takılmadan giderimde senide hiç yoktan rahatsız etmem ,.......... |
I LOVE DAVİD BOREANAZ-ANGEL |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|