AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 CM 03-04 Menejer Menajer Özellikleri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 13/07/2005 :  01:10:45  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Karakartal312 tarafından yazılan:

eğer professionalism özelliğini arttırmak istiyorsan başka bir takımın kadrosuna bakarken manager comment diyecen ondan sonra praise your friend .. yazıyo onu seçecen confirm diyecen.sonra onlar da sana karşılık verecek böyle böyle artacak. diğer özellikler de 4-5 sene çok başarılı gidersen zaten artacak

Arkadaşım böyle yazmışsında ben onu bulamadım nereden yapılıyo buu lüfen bir yardım yaw ayrıca ben cm 03-04 den bahsediyorum lütfen bir yardım yaa..........

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC
Sayfanın En Üstüne Git

carlitos
Üye

Turkey
İleti 17

İletim - 19/07/2005 :  20:23:40  Bilgileri Göster  carlitos'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
abi bu profesyanizm i artırmak için gereken şeyi yazan arkadaşımız senin cm 03/04 için yazdını görmemiş galiba o fm de oluyo. şimdi senin konuya gelelim ben 5 senedir oynuyom dinamo kievden başladım şimdi juventustayım itibarım süper kişilik hariç hepsi 15 in üstünde. ya alacağın bi oyuncuyu almadan önceye ilgilendini duyur medyaya . oyuncularının performaslarını eleştir vb. medyaya demeçler ver işte

asd
Sayfanın En Üstüne Git

crocus27
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 18/08/2007 :  09:39:45  Bilgileri Göster  crocus27'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya arkadaslar ben nasıl oyun oıynyacagım menager oyunu nu

kasım sürelllll
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 18/08/2007 :  10:41:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Burada anlatmak biraz mantık dışı olur. Ya bu siteden ya da diğer forum sitelerinden, araştırarak bulman daha mantıklı olur.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000