AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 Umarım biliyorsunuzdur
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

EmmaFan
Üye

İleti 394

İletim - 10/01/2006 :  11:22:47  Bilgileri Göster  EmmaFan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
abi general bende bayıldım o şarkıya herkese sordum öörenememiştim..harikalar yaa:D sadece gruptan birinin adı(siyah saçlı kız) chantal o kadartını biliyodum...bizim katsaya soruyom o da bilmiyomfelen diyo..byaa aramıştım iyi bulalım şimdi şarkılarını:Ddıııdıtdıtdıtdıtdıtdıtdırıdırıdıııııı dırıdırıdırıdırıdıııı:D:D:D

yukardaki dırıdırı ları okursanız şarkıyı çıkarabilirsiniz(belki:D)

Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN
Sayfanın En Üstüne Git

DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356

İletim - 10/01/2006 :  11:59:50  Bilgileri Göster  DeMoN_HuNtEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
dırıdırıları okudugumuzda şöyle bir şey cıkıyo
dıııdıtdıtdıtdıtdıtdıtdırıdırıdıııııı dırıdırıdırıdırıdıııı
:D :D
bu grubun memleket nere?

Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz?
Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim.
Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Sayfanın En Üstüne Git

EmmaFan
Üye

İleti 394

İletim - 10/01/2006 :  13:34:11  Bilgileri Göster  EmmaFan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ne bilem yaf daha isimlerini bilmiyoduk:Dneyse millet her yerde arattım şarkılarını bulamadım bulan olursa banada atsın plz!

Sayfanın En Üstüne Git

keeperman
Üye

Turkey
İleti 225

İletim - 10/01/2006 :  15:24:51  Bilgileri Göster  keeperman'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Eğer şarkının minicik bir cümlesini yazarsan öğrene bilirim.Bear Share diye bir program var hemen buluyo.

Beni sevmek yürek ister;bilmiyorsan sevmeyi taşıma o yüreği!!!
Sayfanın En Üstüne Git

EmmaFan
Üye

İleti 394

İletim - 10/01/2006 :  16:37:40  Bilgileri Göster  EmmaFan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oke hipnotic adlı şarkıyı aratsana abi..ya da wild adlı grubu..

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000