AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Warcraft & Starcraft
 ahhh nankör gençlik ahhhh (STAR CRAFT)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 29/06/2005 :  16:24:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
rts'de mukayese etmiyoruz zaten, diyoruz ki; gerçek strateji turn-based'dır, onun kralı da Civ'dir :D
Sayfanın En Üstüne Git

Avenger
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 30/06/2005 :  13:04:09  Bilgileri Göster  Avenger için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
RTS denince Age of Empires serisinin bütün oyunları ezeceği tarihi bir gerçek bir kere Yaşları itibari ile eski oyunları çok oynayamamış olan insanların yeni oyunları en iyi olarak göstermeleri elbette normal bir şey. Eskilerden günümüze şöyle bir gelirsek Ufo (X-com) serisi, Civilization, Dune 2, Jagged Alliance, Colonization, Heroes of Might&Magic 2-3, Panzer General 1-2, Imperialism 1-2 ilk aklıma gelenler. Ama Starcraft'ı sevemedim, biraz Age of'un gölgesinde kaldı bence

Batu Kınıkoğlu
www.oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 30/06/2005 :  14:14:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Heroes of Might&Magic... uvaaaaaaa o da harika bir oyundu :) :) :) Age of Wonders ve o Civ'den sonra gelir gönlümde :)

Hocam bir de Kohan II var; o da sıkı bir RTS, son çıkanlar arasında en çok onu sevdim.

Bir başka sevdiğim RTS'de War Zone 2100'dü... Age of Empires II'nin yeni çıktığı, daha RA2'nin olmadığı dönemlerde elime geçti, ismini duymadığım bir oyun olarak. Bir kurdum... veeee..... Hayatımın ilk 3 boyutlu RTS'si ile karşı karşıyaydım :D Yıllar öncesinin teknolojisiyle adamlar 360 derece hareket edebilen kameraya sahiptiler (Generals'teki 180 derece, onda bile kamera açısı değişince kontrol zorlaşıyor) ve en ufak bir zorluk çekmeden açıyla istediğiniz kadar oynayabiliyordunuz... Ayrıca birimleri kendiniz modelleyip üretiyordunuz, sloganı da "binden fazla farklı ünite" idi zaten.. Ne oyundu yahu.. Tek kötü yanı skirmish oynarken save yapamamanızdı, bu da bir kaç saati başında harcamanız anlamına geliyordu.. Uzakta sisin arasından beliren gözetleme kuleleri ve menzil dışından geçen tankınızı takip eden dev namlular rts'de çığır aşmışlar düşüncesini uyandırmıştı.

İlk oynadığım rts ise RA95 oldu.. Arkadaşla saatlerce multiplayer oynardık, neydi o yahu :)

İlk turn-based'ım Rites of War adlı bir oyunun demosuydu. Tutmadı, zaten çok zordu ve uyduruk grafikleri vardı :D Az oynamadım ama :D

Civilization 2'nin Call The Power versiyonu çıktığında... heyt be :D
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000