AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 En İyi Türk Grup ve Şarkıcı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

ginobili_71
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 03/07/2005 :  17:47:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
grup olarak NEFRET
sanatçı olarak SAGOPA KAJMER
:))
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 03/07/2005 :  18:04:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sagopa Kajmer, hani şu bol küfürlü sözleri olan şarkıyı yazan şahıstı değil mi? Bir de bu kişiye sanatçı diyorsunuz. Zevkinize ve sanat kavramınıza hayran kaldım doğrusu. Devam edin siz, olgunlaştığınızda, esasında dinlediğiniz şarkıların ne kadar berbat olduğunu anlarsınız. Gerçi sizden önce bu zavallıların olgunlaşmasını beklemek daha iyi olur sanırım. Bu şekilde, sizin beyinlerinizi de zehirlememiş olurlar. Ama hala 3 yaşındaki çocuk zekasına sahip, kelime hazineleri sadece küfürden ibaret olan ve serserilerden farkları olmayan kişilerin olgunlaşmasını da beklemek biraz zor... Neyse, daha fazla devam edersem daha kötü şeyler yazabilirim. Burada bırakmak en iyisi.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

justin430
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 04/07/2005 :  14:37:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
nedense bilinmez ama türk toplumu son yıllarda rock ve rap tarzındaki şarkılardan etkilenmiş durumda.5 yıl öncesine kadar türkiye de rap müzik söyleyen de dinleyen de belli bir kitleyi oluşturuyordu.ama şimdi yurdum insanı rap müziğine feciii şekilde alıştı.sokaktan geçerken son ses (in da clup) dinleyenler var abi.böyle giderse 10 yıl içerisinde türkü diye birşey kalmayacak(bulutsuzluk özlemi,teoman)...
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 04/07/2005 :  15:04:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
offtopic: justin is back... kutlarım ;)
Sayfanın En Üstüne Git

aCCurseD_girL
Üye

İleti 92

İletim - 08/07/2005 :  21:58:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
MoR ve öTesi haKiKaten çoK ii bi GruP ama Benim bU araLar favoRi gruBum ManGa, şarKıcı oLaraKta te0maN ...

!!!... Thèrèš ñó †ïmè †ó dïš©rïmïñâ†è Hâ†è èvèrÿ mó†hèrƒû©kèR †h↚ ïñ ÿóûr wâÿ ...!!!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000