beyler ben end of the line die bi bölümde takıldım ordaki binadan çıktıktan soora o itfaiye arabasına naapmam gerekio???
bjks,senin geldiğin bölüm son bölüm.Tabi oyun sınırsız olduğu için son bölüm denemez ama senaryonun sona erdiği bölüm işte,credits çıkıyor bölümü bitirince.itfaiyeyi takip et,araç otobana çıkınca tenpenny sweet'i düşürmeye başlayacak.Düşmeden onu arabayla yakala. daha sonra sweet arabayı kullanacak sen de arkadan kovalayan polisleri vuracaksın ve itfaiye aracı köprüden uçacak.Ve SON...
arkadaşlar oyuna daha yeni başladım.saygınlığım biraz artı ve 3 kişilik çeteyi kontrol edebileceğim yazdı ama ben nasıl çete kontrol edilebileceğini bilmiyorum yardımm edinnnn.
bide unutmadan bisiklette hızlanma tuşu ne?
yordum sizi ama zıplayan arbalarla yapılan görev hani yanına bi kadın oturuyo arabayı zıplatmaya çalışıyoz.ben nasıl yapılıcağını biliyorum ama karşımdaki herif daha çok yapıyo ne yapmalıyım?
1.yeşil adamların yanına git sağ klik yap ve g tuşuna bas 2.space yada ctrl 3.sen ondan daha çok yap işaretler yuvarlağın tam ortasına gelince bas ve hiç birini kaçırmamaya çalış