AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GEÇEMEDİM DİYOSAN YARDIM EDELİM!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 34

carl
Üye

Turkey
İleti 88

İletim - 08/08/2005 :  09:53:24  Bilgileri Göster  carl için bir AOL İletisi Gönder  carl için bir ICQ İletisi Gönder  carl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  carl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
lord alex sen bana e-mailini ver ben sana %100 bitmiş save verim ve gandalf2 nin söylediği doğru yazacaklarını tek iletide topla

her yere imza atmam kardeş mürekkep getirirsen parmak basarım
Sayfanın En Üstüne Git

dkutluturk
Üye

Turkey
İleti 63

İletim - 08/08/2005 :  14:50:03  Bilgileri Göster  dkutluturk'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben madd dogg görevini geçemedim geçen varsa yardım edebilirmi lütfen
Sayfanın En Üstüne Git

lord_alex
Üye

İleti 13

İletim - 08/08/2005 :  19:29:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
carl kardes ok ama bana %100 save degil bölüm save lazım ama bişey sorcam save yaptıktan sonra oynamadıgın gorevleri yerine getire bilir misin?????? alex_lord_802@hotmail.com
Sayfanın En Üstüne Git

dkutluturk
Üye

Turkey
İleti 63

İletim - 08/08/2005 :  19:37:25  Bilgileri Göster  dkutluturk'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar lütfen yardım edin madd dogg bölümüne adam aşağıya atlıyor arabayla onu kurtarmamız lazım ama görev başlamadan adam atlayıp mission failed yazıyor lütfen YARDIM
Sayfanın En Üstüne Git

lord_alex
Üye

İleti 13

İletim - 08/08/2005 :  19:40:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
dkutluluturk kardes sen baya gitmişşin bana su 8462 tuslarıyla oynanan oyununu nası gectin????? sag sol asagı yukarı var ama sag asagı sol asagı yok
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 34 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000