AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GEÇEMEDİM DİYOSAN YARDIM EDELİM!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 34

dkutluturk
Üye

Turkey
İleti 63

İletim - 12/08/2005 :  20:28:30  Bilgileri Göster  dkutluturk'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
lütfen madd dogg a yardım edin ama görev başlamadan atlıyor çok zor lütfen o hemen atlıyor mission failed oluyor save dosyası falan yokmu onun bitmişi
Sayfanın En Üstüne Git

dkutluturk
Üye

Turkey
İleti 63

İletim - 12/08/2005 :  20:55:03  Bilgileri Göster  dkutluturk'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
gandalf2 tarafından yazılan:

yok adamı arabayla tutcan ben orayı bir seferde geçtim bence oyundaki en kolay görevlerden biri.

Ben şuan 100 üncüyü deniyom görev başlıyo tam koşuyon herkes kosuşuyor sonra hemen atlıyor
Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 12/08/2005 :  23:19:33  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
diğer konuda (takıldığım bölüm yardımmmm)konusuna yazdım nasıl geçiceğini daha doğrusu ben öyle geçtim

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

fifi
Üye

İleti 57

İletim - 15/08/2005 :  12:00:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar S görevinde (hani araba sürme kursu)ilk bölümde arabayı kendi etrafımızda döndürüyoruz ya.orda w veya s ye basın diyo w ye veya s ye bastığımda hemen sonuçlarr geliyoo ne yapmalıyım
Sayfanın En Üstüne Git

volkan_i
Üye

Turkey
İleti 48

İletim - 15/08/2005 :  12:15:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
w ile s ye beraber basıcaksın sanırım bide ne tarafa dönecekse otuşa basıyoduk herhalde hatırlamıyorum tahminim w+s+sağ yön tuşu üçüne basarak dene

her gördüğüm yere imza çakamam kusura bakma
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 34 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000