AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GEÇEMEDİM DİYOSAN YARDIM EDELİM!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 34

bjks
Üye

Turkey
İleti 203

İletim - 01/07/2005 :  13:17:25  Bilgileri Göster  bjks'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben o bölümde o yükü almak için hiçbi tuşa basmamıştım o yuke tırın arkasını getir ama dumduz yanaş o kndi alıyo yannış hatırlamıosam öyle

server:olympia
ır:karus
job:magician
LvL:60
clan:yok :D
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 01/07/2005 :  16:17:23  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tamam gerek kalmadı yaptım
Sayfanın En Üstüne Git

eraykose90
Üye

Turkey
İleti 38

İletim - 01/07/2005 :  19:04:27  Bilgileri Göster  eraykose90'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
benzin istiasyonuna gittiğin bölümse bir şeye basmana gerek yok yükünsağ çaparazından düzgün bir şekilde geri geri git kendiliğinden alıyo.
Sayfanın En Üstüne Git

eraykose90
Üye

Turkey
İleti 38

İletim - 01/07/2005 :  19:06:22  Bilgileri Göster  eraykose90'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
serkan belgelerimde gtanın save dosyası var onu aç ve içindekileri bir diskete veya cd ye kaydet daha sonra format atınca aynı yere kopyalarsın.
Sayfanın En Üstüne Git

eraykose90
Üye

Turkey
İleti 38

İletim - 01/07/2005 :  19:16:50  Bilgileri Göster  eraykose90'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
buna gerk yok tırla yükün çaprazına gir ama düzgünce kendiliğinden alıyo
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 34 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000