AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GEÇEMEDİM DİYOSAN YARDIM EDELİM!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 34

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 10/07/2005 :  17:49:26  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar JV yada CV hatırlamıyorum ama oyundaki ilk yarış bölümü nası geçcem 2 haftadır uğraşıyorum yardım lütfen

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

x_large
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 15/07/2005 :  18:10:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
DAM AND BLAST ve FREEFALL çok acil yardım!!!
matador83 ün dediği görevde adamı takip etcen ama çok yaklaşmadan ekranda bi gösterge var o dolmasın
Sayfanın En Üstüne Git

Denz
Üye

Turkey
İleti 25

İletim - 18/07/2005 :  14:50:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bi W görevi var. gidiyosun adamla konuşuyosun adam suda practice yap diyo. bununla stamina'yı mı kastediyo?
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 19/07/2005 :  23:07:38  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
gandalf istediğin arabayla girebildiğini diyosan bi arabayı modifiye ettir öyle gir kolayca oluyo
Sayfanın En Üstüne Git

AnTi_ua
Üye

İleti 2

İletim - 21/07/2005 :  21:54:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
selam arkadaşlar. öncelikle ihtiyacı olanlara yardım eden herkese teşekkür ederim. benim sorunum T görevini bitirdikten sonra benden gidip uçak pistini satın almamı ve uçak kursunu bitirmemi istiyor fakat günlerdir uğraşıyorum kursta ilk 2 görevi yapıyorum 3. görevde takılıp kalıyorum. bilen varsa benide bilgilendirebilir mi acaba? uçak kursundaki 3. görevde ne yapmalıyım? şimdiden teşekkür ediyorum ve cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum..

Ordayız , Burdayız , Heryerdeyiz!

GeNçFeNeRbAhÇeLiYiZ!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 34 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000