lampard haklı boshver gandalf ı hatta araqorn u legolas a elwen bowle al sonra yayı tut tut bırakma sakın bırakma şimdi bırak :DD oole yapınca tek vurusta indiriyorr ayrıca legolas a 2 li ok almanı da tavsiye ederim ee bi okun nesi war 2 okun sesi war !.. dur laa espri yaptım muahhhhhh :))
arkadaşlar allah rızası için şu black gate biri bir çözüm getirsin. bir kaç gündür forumlara bakıyom.ama mesajlar eski tarihli.ayrıca tarinerla oynamama rağmen adamlar ölüyo ben ölmüyom tabii.ha birde karakter seçememe konusu var.
blueangel arkadaş, forumlara bakıyosun madem, bu kara kapıları geçememe konusunu defalarca tartıştık, en iyi taktikleri yazdık vs vs.. mjsların eski tarihli olmasının ne önemi war anlayamadım yane açıkçası. gün geçtikçe oyun daha da zorlaşmıyo yada bizim bulduğumuz taktiklere sawunma falan geliştirmiyo diye biliyorum:) az daha bak bulursun eminim. gandalfla da oynama o bölümü derim(çok zorlanırsın), biz ısrarla legolas daha iyi diyoruz ama gandalf2 sürekli gandalfla oyna diyo çözemedim neden?