LOTR The Battle for Middle-earth 'da hani elflerin yardıma geldiği ilk büyük savaş var ya işte o savaşta bütün adamları öldürüyorum gandalf ve askerler yardıma da geliyor ama neden bölüm bitmiyor eksik bir şey mi yaptım
tüm düşman kamplarını yıkman gerek.bazende kenarda köşede adamlar kalıyo onlarıda öldür.bende de ileride geleceğin minas trith te aynısı oldu bi baktım ilk geldikleri köşede bi bölük ork var.onlarıda öldürdüm.ve bittiii...
olabilirde abi adamların kamp kurmasına izin vermeden öldürüyom gördüğüm tüm askerleride hallediyorum ama bir türlü çözemedim neden geçemiyorum biraz daha uğraşacam...
orada yapman gereken şey kaleyi savunmak, belli bir süre kaleyi başarıyla savunmak gerekiyor.eğer doğru yeri anladıysam, elfler kale duvarına diziliyordu, kale duvarlarına okçuları değil atlıları yerleştirirsen daha avantajlı olur.
İyi yapmışsın, yapman gereken şey belli bir süre daha kaleyi savunmak, düşman öldürmekle bitmiyor, süre ne kadar bilmiyorum ama doluncaya kadar kaleyi korumalısın.