AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 ah şu klavye kısayolları :-(
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

akrep_kral
Üye

Turkey
İleti 163

İletim - 01/07/2005 :  19:15:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
şimdi çoğu klavyede var.mesela askıya alma falan.kısayol tuşları.artık nefret ediyorum.yanlışlıkla kapatma düğmesine basıyorum oyun oynarken veeee hoop güm.bilgisayar kapanıyor.bu tuşları nasıl devre dışı bırakabilirim.bilgisi olan varsa söylesin.şimdiden teşekkürler

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 01/07/2005 :  20:39:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence bu tip power up tuşları olmayan bir klavye al. Bende microsoft'un çok sade bir klavyesi var ve ben klavyemden çok memnunum. Klavyeye fazla özellik yüklenmesi faydadan çok zarar yaratıyor. Klavyenin amacı ne yazı yazmayı sağlamak, diğerlerini mouse ilde halledebiliriz değilmi ???
Sayfanın En Üstüne Git

akrep_kral
Üye

Turkey
İleti 163

İletim - 04/07/2005 :  12:23:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya tamam doğru diyonda bazen mesela oyun oynarken uğraşmadan bi basıyon.beklemeye alıon.yemek yiyip gelion ve oyuna devam edion.:-) ama bazende benim başıma gelen gibi sinir edici şeyler oluo.BİRDE bu tuşları söküp atmak dışında iptal etmenin yolu yok muuu???
Sayfanın En Üstüne Git

ençok_25_yirmibeşkarakter
Üye

Turkey
İleti 63

İletim - 13/07/2005 :  13:40:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
eğer bahsettiğin 'sleep' tuşuna bastığında bilgisayarın kendini kapatması/askıya almasıysa.denetim masasından--> güç seçenekleri--> _gelişmiş_ sekmesine tıklayıp, uyku düğmesine bastığımda hiçbir şey yapma veya ne yapacağımı sor' u şeçersen işine yarayabilir.söküp atma tuşlarını lazım olur..:)
Sayfanın En Üstüne Git

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 15/07/2005 :  20:54:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Xp kullanıyorsan yeni farkettiğim bir takım bilgileri paylaşmak ve sana yardımcı olmak isterim. Denetim masasında bu klavye ilgili pek çok ayar yapabileceğin yerler mevcut. Ancak tam olarak neyin nerede olduğunu söyleyemeyeceğim. Ancak "sistem performansı" başlığı altında bir takım ilginç programlar var. Bunlardan birinde sistemin arka planında çalışan , kontrol edilemeyen bazı programların ayarları mevcut. Mesela "shift" e 5 kez basınca çalışan yapışkan tuşlar olayını ben buradan kapatmıştım. Buna benzer şeyleride buradan yapabilirsin. Ancak dikkatli ol, çünkü bu ayarlar "ileri düzeyde kullanıcılar" için. En azından Windows öyle diyor.

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2
Sayfanın En Üstüne Git

akrep_kral
Üye

Turkey
İleti 163

İletim - 19/07/2005 :  15:49:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya onları zaten denedim.ama bir işe yaramadı.scorpionfa bu sana.bir de yirmibeş karakter bu sana beklemesi sorun değil.açınca zaten devam edebiliyorsun.yani explorer kapanmıyor.direk kapatma sorun.ozaman kaydedemeden kapanıo.buna nediyecen:)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000