AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Dünyalar Savaşı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 01/07/2005 :  19:57:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Filmi ilk gün izledim ve filmin sonunda aklımdaki tek düşünce paramı geri verin idi. Bu kadar şişirme, bu kadar saçma bir film görmedim. Sinemanın dolu oluşu filmden çok yapılan reklamın ne kadar önemli olduğunun göstergesiydi.
Tabiiki film çıkışında ne süper film diyen bir iki kişiyede rastlamadım değil... Bu kardeşlerimizin film zevki konusunda yorum yapmayacağım. Nede olsa zevklerle renkler tartışılmaz...

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 01/07/2005 :  20:04:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yapma abi bee.Ne kadar umut bağlamıştım o filme.Yazın ortasında adam gibi film gelecek diye.Hayallerimi yıktın be hocam:)
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 01/07/2005 :  20:37:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence git seyret belki sen hoşlanırsın. Ben filmin sonunda salak yerine konduğumu düşündüğüm için bunları yazdım. Ve kesinlikle tüm izleyenler salak yerine kondu diye düşünüyorum. İzlediğin zaman ne dediğimi çok iyi anlayacaksın. Buradan film hakkında birşeyler yazmak isterdim ama izlemeyen çok kişi var....
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 01/07/2005 :  21:17:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ok sağol.Fragmanı güzeldi ama filmde değişebiliyor herşey öyle gözüküyor.Ben yinede gideceğim umarın çok çok kötü birşey çıkmaz...
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 02/07/2005 :  03:59:28  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ghostship filmini seyrettikten sonra bende aynı şeyleri düşünmüştüm, sonra kitabını okumuş biri olarak yüksüklerin efendisinde elemanın(frodo) yüzüğü atmayıp o benim demesinde uğradığım dumuru kitabi okumuş olanlar anlıyorlardır, yinede miğferdibi savaşının hatrına sınıfı geçirdik, benim en gülüp kendimle alay ettiğim konuyu ise bu sitede 10 kişi hatırlarmı bilemem, hocam cumartesileri karamurat yada tarkan oynasın diye dua ederdik(senin benim gibi dinazor kuşak), tek kanala mahkum siyah beyaz kuşak olarak ne türkan şorayı nede hülya koçyiğiti babaannelerimiz< döktüğ onca gözyaşına rağmen sevmem, onlar bizim seiko 5 ile bizanslıra dalan cüneyt abimizin filmlerinin oynayacağı saatleri gasp ettiler yıllarca, şimdi sen gelmiş dünyalar savaşını beğenmiyorsun , bırak dünyalar savaşını biz ozamanlarda dünyayı kurtaran adamı azmı bekledik

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 02/07/2005 :  15:09:53  Bilgileri Göster  CANPOLATALEMDAR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Rappier isteyen istediğini,düşünür.Bir sürü kişi bir filme kötü diyorsa herkes diyecek demek değil.Sevmişler işte.Belki onlar öyle filmleri seviyorlar.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000