|
Yazar |
Konu  |
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 16/11/2005 : 23:19:34
|
Aslında sağlam bir aksiyon filmi olsa iyi olurdu. Ancak şu aralar imkansız gibi. Çünkü komedi ve korku/gerilim türünde filimler pek tutuluyo. Ama yinede Action... Naıl olsa millet bunlardan da sıkılıp yine aksiyona dönücek. Aksiyon türünden hoşlanmak ya da hoşlanmamak ruhla ilgili birşey. Şahsen ben ağır işleyen romatik filmlerden nefret ederim, baygınlık gelir. Neymiş efendim tutkuymuş, aşkmış, sadakatmış öööööö... Bildiğiniz iyi bir aksiyon veya aksiyon/komedi filmi var mı? |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 18/11/2005 : 13:03:28
|
Şu anda film olsunda nasıl olursa olsun desem yalan olmaz... 3 aydır sinemaya gidemiyorum ve artık stres yapmaya başladım.... Hayatımı geri verin lammmmmmm (: |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 28/11/2005 : 02:36:12
|
rap bizim film vizyonda, maaleef askerde olduğun için suadiye movieplex de yapıln galaya gelemedin, ben beğendim açıkcası, bazı taraftar gruplarının engellemelerine rağmen ilk 2 günkü gişesi baya olumlu, bu arada çeşitli kanallarda çıkmaktayız izleyebildiğince izle :) |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|